This website uses cookies. Click here for more information.
   • --Willekeurig--
    *
    • Kleurherstel Rolf Benz
    • Kleurherstel fauteuil Linteloo
    • Kleurherstel 2,5-zits Machalke
    • Kleurverandering interieur Splendid
    • Kleurherstel 2+3zits Gelderland
    • Kleurherstel bankstel 2+3-zits Leolux

    Herstel
    & reparatie

    • Diagnose en offerte.
    • Kleur bepalen. Meubels behandelen.
    • Halen brengen, planning en afspraken.
    • Garanties. Mooi resultaat. Beloofd.

    Berber & Marcel

    *

   Spoed
   diagnose

   Stuur een Whatsapp naar 06-15227861 liefst met foto. Beschrijf kort het meubel en je vraag.

   Tijdens kantooruren krijg je binnen 2 uur een korte reactie via whatsapp! Voor een uitgebreide offerte vul je dit formulier in.

   Groet Berber & Marcel

    

   OK
   1. Leer herstellen

    Spoed diagnose? WhatsApp ons

    Meubel kliniek

    Heb je een design zitmeubel waarvan het leer beschadigd, versleten of verkleurd is? Laat je leren bank, fauteuil of autostoel herstellen of opknappen door de specialisten van Meubelkliniek. Wij repareren of renoveren je geliefde meubelstuk en maken het weer tot een eyecatcher in de kamer. Je stijlvolle stoel of bank, of prachtige interieur van je kantoor, auto of boot krijgt een tweede leven. Wel zo voordelig!

     

    Meubelkliniek stelt eerst een deskundige diagnose en brengt hierna een maatofferte uit voor de noodzakelijke restauratie- of renovatiewerkzaamheden. Wij weten raad met schuurplekken, vlekken, verkleuringen, brandgaatjes, scheuren, krassen en oneffenheden. Wij werken met eersteklas Europees rundleer en kunnen tevens het binnenwerk van je zitmeubel verstevigen en de kussens vullen.

     
   1. *
   1. lifestyle experience RTL4
    *
   1. “Wees niet bang om je versleten of vervaalde authentieke lederen bank, sofa of fauteuil te laten verven. Onze verf geeft niet af, het bladdert niet en het geeft het zitmeubel waar je zo aan gehecht bent een frisse kleur. Wees gerust: kleurherstel in de oorspronkelijke kleur is altijd mogelijk! Of kies voor een andere kleur die perfect bij jouw smaak en woonstijl past.”

     

    Meubelkliniek is al ruim 20 jaar specialist in het spuiten van lederen meubelen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van kleurverandering. Versleten gedekverfd leer, anilineleer, semi-anilineleer, schapenleer; het kan allemaal worden geverfd. Nubuckleer en suède ook, maar dan wordt het leer wel gladder. Je verlengt met deze duurzame oplossing de levensduur van je lievelingszetel.

     

    Berber Linthorst, Kleurexpert

     

     

    Berber Linthorst

    kleurspecialist

   1. Vragen & antwoorden

    FAQ

     

    • 1. Wat kan de Meubelkliniek met jouw leren meubels?

     Ons vak bestaat uit het verven/ herkleuren, renoveren en repareren van leer van banken, stoelen, boten en auto interieurs.

     We kunnen ook geheel of gedeeltelijk  herbekleden, herstofferen in leer. We beschikken over een breed scala aan leersoorten en kleuren. Alles waar we mee werken is van eerste klasse Europees rundleer. Kapotte, gescheurde of doorgesleten delen leer (bv een zitting /rugkussen of armleuning) kunnen we vervangen en bijkleuren (denk aan schade door huisdieren, verhuizen, slijtage)

     Ook kunnen we kussens vullen en het binnenwerk verstevigen: slappe veren/ singels verstevigen/ vervangen en andere reparaties voor je uitvoeren aan jouw meubel. Let wel dit laatste is meestal alleen te organiseren in combinatie met herstel / renovatie van het leer van jouw meubel. Meer weten neem even contact met ons op. Een offerte is vrijblijvend en kost je niks...

    • 2. Voor wie is het herinvesteren zinnig?

     Ben je de eigenaar van een merkmeubel dan is herinvesteren in je meubel altijd zeer interessant. Leolux, Montis, Rolf Benz, de Sede, Natuzzi, Artifort, Cassina, de degelijke kuipmeubelen, Stressless, Gerard van de Berg, Gelderland, Gispen, Jori, Machalke, Poltrona Frau, Molinari, Chesterfield, Topform. Maar ook de banken van Montel komen veel in de Meubelkliniek. Daarnaast zijn autostoelen van zowel klassiekers als hedendaagse modellen meer dan de moeite waard om te worden opgeknapt.  Voor goedkope meubelen staan de kosten vaak niet in verhouding behalve als je het zelf wilt doen, je kunt vaak meer dan je denkt! Vraag het ons, we helpen je graag met advies en aan de juiste produkten!

    • Als het leer opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

     Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in die 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is.  Bij "doe het zelven" is het risico wel voor jezelf omdat wij nooit de juistheid van gebruik van onze producten kunnen inschatten en het werk niet door ons is uitgevoerd. Maar je krijgt dezelfde producten geleverd die wij ook gebruiken, een goed stappenplan en de belofte dat je altijd een beroep kan doen op onze ondersteuning bij vragen. Gewoon bellen of mailen en wij helpen je graag.

    • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

     Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. Ook is het belangrijk de gebruiksaanwijzing van de producten goed op te volgen: hoe secuur je werkt beïnvloedt ook de mate van succes. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Eigenlijk heel logisch toch?

     Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat je het behandelt hebt, periodiek reinigt. Met water en milde zeep en eventueel in de leercrème op kleur zet. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

    • Wat kost het?

     Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar andere kleur? Als indicatie kun je voor kleurherstel 250 ml leerverf per zitplaats rekenen en kleurverandering 350 ml leerverf. Voor leercrème geldt ca 150 ml per zitplaats. Op basis van jouw wensen maken wij graag een advies op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten?  Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook: bel of mail ons even om een afspraak te maken.

    • Kan het in alle kleuren?

     Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering kan heel veel maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

    • 7. Gaat het wel eens mis?

     Ja helaas soms wel, maar dat lossen we op. Niet altijd is alles te voorzien. Gebruikt leer kan ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Uiteraard tackelen we dit op basis van onze kennis en ervaring door vooraf een diagnose te stellen. Maar heel soms is het in eerste instantie niet te zien of te voelen. Pas als we dan verderop in het behandelproces zijn komen de "gebreken" van het leer aan het licht. In zo'n geval word je direct op de hoogte gebracht en komen we samen tot een passende oplossing  Ons hoogste doel is klanttevredenheid, hoe dan ook.

    • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

     Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder en het is meer werk. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling.

     Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is. Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet geverfd worden. 

     Mail wat foto's en we adviseren je graag. 

      

    • Is het milieu vriendelijk?

     Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

     Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

     Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

    Meer vragen & antwoorden
   1. Een kijkje bij onze klanten thuis

    Er zijn veel mensen je voorgegaan. Met de producten die we samen met jullie hebben ontwikkeld.

     

    Inspiratie nodig?

   Reactie plaatsen

   Ervaringen van klanten

   • Stoel geverfd

    We vonden het best spannend om de stoel die we hadden, te laten verven!De kleur van de stoel die we enkele jaren geleden hadden gekocht was ons tegengevallen. Iemand attendeerde ons op de Meubelkliniek en zij hebben onze stoel geverfd. Het resultaat is geweldig!!! We zijn er heel blij mee! Goede service en duidelijke afspraken!
    We vonden het best spannend om de stoel die we hadden, te laten verven!De kleur van de stoel die we enkele jaren geleden hadden gekocht was ons tegengevallen. Iemand attendeerde ons op de Meubelkliniek en zij hebben onze stoel geverfd. Het resultaat is geweldig!!! We zijn er heel blij mee! Goede service en duidelijke afspraken!
    Aniet en Hein Merkx
    11-03-2020
    door Aniet en Hein Merkx

    Prachtig geworden.

    Ons design bankstel zat vol krassen en beschadigingen. Keuze was: nieuw bankstel kopen of opnieuw laten verven. We kozen voor verven en het resultaat was verbluffend. Als nieuw terug gekregen, met een geweldige service. Dank Meubelkliniek..een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
    Ons design bankstel zat vol krassen en beschadigingen. Keuze was: nieuw bankstel kopen of opnieuw laten verven. We kozen voor verven en het resultaat was verbluffend. Als nieuw terug gekregen, met een geweldige service. Dank Meubelkliniek..een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
    28-01-2020
    door Harold Joels

    Zeer tevreden!

    Onze leren witte bank is zo mooi opgeknapt! Opnieuw op kleur gebracht, opgevuld en het kapotte verbindingsstuk gemaakt. De bank is nog mooier dan toen we deze kochten in de winkel. Gehaald en gebracht dat ook nog! Een absolute aanrader. Gr. Ruud en Eva
    Onze leren witte bank is zo mooi opgeknapt! Opnieuw op kleur gebracht, opgevuld en het kapotte verbindingsstuk gemaakt. De bank is nog mooier dan toen we deze kochten in de winkel. Gehaald en gebracht dat ook nog! Een absolute aanrader. Gr. Ruud en Eva
    07-12-2019
    door Familie Oomen

    verven van 4 stoelzittingen

    We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
    We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
    10-11-2019
    door Agnes hillebrand

    De Sede stoelen en hocker

    Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
    Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
    21-10-2019
    door Kees en Irma visser

    Echt vakwerk!

    Echt fantastische! Na veel denken uiteindelijk onze bank en stoel toch op laten knappen na 12 jaar intensief gebruik. Wat een prachtig resultaat! Weer helemaal als nieuw! En goed onderhoudsproduct erbij om hem ook zo mooi te laten blijven! Groot compliment voor dit vakwerk!
    Echt fantastische! Na veel denken uiteindelijk onze bank en stoel toch op laten knappen na 12 jaar intensief gebruik. Wat een prachtig resultaat! Weer helemaal als nieuw! En goed onderhoudsproduct erbij om hem ook zo mooi te laten blijven! Groot compliment voor dit vakwerk!
    04-09-2019
    door Corrine

    Vakwerk geleverd

    Wij hebben een bank en fauteuil laten behandelen door Meubelkliniek.Zijn zeer tevreden over het resultaat van het geleverde vakwerk.Er is veel aandacht en zorg besteed ondanks dat het geen makkelijke bank en fauteuil waren om te behandelen. Was het resultaat echt super.
    Wij hebben een bank en fauteuil laten behandelen door Meubelkliniek.Zijn zeer tevreden over het resultaat van het geleverde vakwerk.Er is veel aandacht en zorg besteed ondanks dat het geen makkelijke bank en fauteuil waren om te behandelen. Was het resultaat echt super.
    26-08-2019
    door Familie Olijve

    Onze bank is weer als nieuw! Toch al wat jaartjes oud en beschadigd maar nu is hij weer als nieuw! Zo blij mee en fantastische service! Thx
    Onze bank is weer als nieuw! Toch al wat jaartjes oud en beschadigd maar nu is hij weer als nieuw! Zo blij mee en fantastische service! Thx
    12-08-2019
    door Patricia Vlemmix

    De eetkamerstoelen zijn tip top geworden. Mooie kleur.
    De eetkamerstoelen zijn tip top geworden. Mooie kleur.
    17-06-2019
    door Paula

    Super blij met onze stoel. Nog mooier dan daarvoor. De meubelkliniek Dongen raad ik bij iedereen aan. Met verstand van zaken geven ze goed advies.
    Super blij met onze stoel. Nog mooier dan daarvoor. De meubelkliniek Dongen raad ik bij iedereen aan. Met verstand van zaken geven ze goed advies.
    Wilma
    12-06-2019
    door Wilma

    Onze mooie rode design stoel paste qua kleur helaas niet meer in ons nieuwe interieur. We hebben deze door de Meubelkliniek laten lederverven in zwart en zijn zéér tevreden, zowel over het prachtige resultaat als over de klantgerichtheid en service van dit bedrijf. Marcel en Berber, bedankt, wij weten jullie volgende keer weer te vinden! Groetjes, Kees en Jacqueline
    Onze mooie rode design stoel paste qua kleur helaas niet meer in ons nieuwe interieur. We hebben deze door de Meubelkliniek laten lederverven in zwart en zijn zéér tevreden, zowel over het prachtige resultaat als over de klantgerichtheid en service van dit bedrijf. Marcel en Berber, bedankt, wij weten jullie volgende keer weer te vinden! Groetjes, Kees en Jacqueline
    27-05-2019
    door Kees en Jacqueline

    Ons bankstel was na 21 jaar gebruik versleten. Na behandeling door de Meubelkliniek waarbij ook de zitting is opgevuld is hij weer als nieuw. Met de perfecte service incl. halen en brengen zijn wij zeer tevreden.
    Ons bankstel was na 21 jaar gebruik versleten. Na behandeling door de Meubelkliniek waarbij ook de zitting is opgevuld is hij weer als nieuw. Met de perfecte service incl. halen en brengen zijn wij zeer tevreden.
    05-05-2019
    door H.C. van de Graaf

    Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
    Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
    Corrien Gaasbeek
    09-03-2019
    door Corrien Gaasbeek

    Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
    Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
    09-02-2019
    door Herman en Ine Geers

    Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
    Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
    29-01-2019
    door Cora den Boer
   • Opknappen van onze leren banken.

    Na een rondgang door het bedrijf besloten wij onze al 30 jaar oude bruine banken te laten opknappen. Perfect volgens gemaakte afspraken werden de banken bij ons afgeleverd: een metamorphose. Wij zijn er uitermate blij mee.Zien er werkelijk als nieuw uit.Bedankt Marcel en Berber.
    Na een rondgang door het bedrijf besloten wij onze al 30 jaar oude bruine banken te laten opknappen. Perfect volgens gemaakte afspraken werden de banken bij ons afgeleverd: een metamorphose. Wij zijn er uitermate blij mee.Zien er werkelijk als nieuw uit.Bedankt Marcel en Berber.
    20-02-2020
    door A.C.Moser

    Jac en Ella

    Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is een mooie kleur geworden en we we zitten weer heerlijk. De bank is weer als nieuw en we kunnen het iedereen aanraden. groet Jac en Ella
    Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is een mooie kleur geworden en we we zitten weer heerlijk. De bank is weer als nieuw en we kunnen het iedereen aanraden. groet Jac en Ella
    13-01-2020
    door Corten

    Reactie geven

    Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
    Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
    25-11-2019
    door Peter en Irene van der Horst

    Herstel bankstel

    Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
    Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
    28-10-2019
    door Thea Pines

    Toppers!

    Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
    Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
    08-09-2019
    door Remco

    Helemaal blij!

    Wat zijn we blij. Onze 4 Rolf Benz stoelen prachtig opgeknapt en een tintje donkerder dan ze waren. De stoelen zaten met veel kattenophaaltjes en waren echt aan een APKtje toe. Zo kunnen ze weer een tijdje mee.
    Wat zijn we blij. Onze 4 Rolf Benz stoelen prachtig opgeknapt en een tintje donkerder dan ze waren. De stoelen zaten met veel kattenophaaltjes en waren echt aan een APKtje toe. Zo kunnen ze weer een tijdje mee.
    Familie Leijssenaar
    26-08-2019
    door Familie Leijssenaar

    Klantvriendelijk vakwerk

    Toen ik ging verhuizen, vroeg ik me af wat ik met m'n meer dan 25 jaar oude meubels zou doen. Twee Leolux banken en vier Stokke stoelen, waar het mooie ver van af was. De oplossing kwam van Berber en Marcel van de Meubelkliniek: wij halen ze op, maken ze als nieuw en brengen ze na de verhuizing terug.Ik ben gaan kijken in hun werkplaats, wat zeer de moeite waard was. Klantvriendelijk vakwerk!
    Toen ik ging verhuizen, vroeg ik me af wat ik met m'n meer dan 25 jaar oude meubels zou doen. Twee Leolux banken en vier Stokke stoelen, waar het mooie ver van af was. De oplossing kwam van Berber en Marcel van de Meubelkliniek: wij halen ze op, maken ze als nieuw en brengen ze na de verhuizing terug.Ik ben gaan kijken in hun werkplaats, wat zeer de moeite waard was. Klantvriendelijk vakwerk!
    23-08-2019
    door Toon

    Wij willen de meubelkliniek een groot compliment geven voor de metamorfose die onze bank relaxfautuil en computerstoel zijn ondergaanWij zijn zeer tevreden en erg blij dat we voor de meubelkliniek hebben gekozenWat een vakwerk leveren deze mensenHartelijk dank marcel en Berber Jan en Loes prinsen
    Wij willen de meubelkliniek een groot compliment geven voor de metamorfose die onze bank relaxfautuil en computerstoel zijn ondergaanWij zijn zeer tevreden en erg blij dat we voor de meubelkliniek hebben gekozenWat een vakwerk leveren deze mensenHartelijk dank marcel en Berber Jan en Loes prinsen
    30-07-2019
    door Jan en Loes Prinsen

    Onze Leolux bank is weer als nieuw !.Een deskundig advies en een duidelijke offerte. Top. Onze bank kan weer heel wat jaren mee.
    Onze Leolux bank is weer als nieuw !.Een deskundig advies en een duidelijke offerte. Top. Onze bank kan weer heel wat jaren mee.
    17-06-2019
    door Betty Marsen

    Berber en Marcel,Wij zijn heel blij met het resultaat zeer vakkundig gedaan.Het is prachtig geworden.Mvg fam van der Lee
    Berber en Marcel,Wij zijn heel blij met het resultaat zeer vakkundig gedaan.Het is prachtig geworden.Mvg fam van der Lee
    05-06-2019
    door Fam van der Lee

    Aan onze Hofstede bank zijn we zeer gehecht. Enkele jaren geleden werd een armleuning vernieuwd. Nu werd het tijd om na 29 jaar (!) de bank volledig onder handen te laten nemen door Berber en Marcel. We zijn erg tevreden! Onze bank is weer als nieuw en kan weer jaren mee. Goed vakwerk!
    Aan onze Hofstede bank zijn we zeer gehecht. Enkele jaren geleden werd een armleuning vernieuwd. Nu werd het tijd om na 29 jaar (!) de bank volledig onder handen te laten nemen door Berber en Marcel. We zijn erg tevreden! Onze bank is weer als nieuw en kan weer jaren mee. Goed vakwerk!
    14-05-2019
    door Familie Havens

    Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
    Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
    11-03-2019
    door Fam Bergakker

    Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

    Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

    Fam. Vandevisser
    08-03-2019
    door Fam. Vandevisser

    Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
    Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
    31-01-2019
    door Hans van Berkel

    11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
    11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
    25-01-2019
    door G Koek
   *