This website uses cookies.
 • 3
  *
  • Kleurherstel Rolf Benz
  • Kleurherstel fauteuil Linteloo
  • Kleurherstel 2,5-zits Machalke
  • Kleurverandering interieur Splendid
  • Kleurherstel 2+3zits Gelderland
  • Kleurherstel bankstel 2+3-zits Leolux

  Herstel
  & reparatie

  • Diagnose en offerte.
  • Kleur bepalen. Meubels behandelen.
  • Halen brengen, planning en afspraken.
  • Garanties. Mooi resultaat. Beloofd.

  Berber & Marcel

  *

Spoed
diagnose

Stuur een Whatsapp naar 06-15227861 liefst met foto. Beschrijf kort het meubel en je vraag.

Tijdens kantooruren krijg je binnen 2 uur een korte reactie via whatsapp! Voor een uitgebreide offerte vul je dit formulier in.

Groet Berber & Marcel

 

OK
 1. Leer herstellen

  Meubel kliniek

  Huisgemaakt. Eigenhandig. Met door onszelf ontwikkelde producten. En dat doen we al zo’n 15 jaar. We verlengen levens van lederen design banken, prachtige interieurs van auto's, boten en kantoren. Tuurlijk kunnen we meteen de inhoud in en mooie oplossingen voor je leer bedenken, dat doen we het liefst. Maar zeg eens eerlijk? Koop jij een auto ongezien? Precies. Daarom eerst even een diagnose en we kunnen een offerte maken.

  Spoed diagnose? WhatsApp ons
 1. *
 1. Spoiler: Al het leer op meubels is al een keer geverfd! Dus dat kan prima opnieuw. Wel zo duurzaam, bovendien een goed moment voor een fris kleurtje.”

   

  Heb jij een lievelingszetel of een Eames of Rolf Benz met wat slijtage? Je kozijn krijgt toch ook een opknapbeurt als die slecht is of de kleur niet bevalt? Precies! Duurzaamheid begint bij jezelf, nietwaar?

   

  Berber Linthorst, kleurspecialist

 1. Vragen & antwoorden

  FAQ

   

  • Wat kan de Meubelkliniek met jouw leren meubels?

   Ons vak bestaat uit het verven/ herkleuren, renoveren en repareren van leer van banken, stoelen, boten en auto interieurs.

   We kunnen ook geheel of gedeeltelijk  herbekleden, herstofferen in leer. We beschikken over een breed scala aan leersoorten en kleuren. Alles waar we mee werken is van eerste klasse Europees rundleer. Kapotte, gescheurde of doorgesleten delen leer (bv een zitting /rugkussen of armleuning) kunnen we vervangen en bijkleuren (denk aan schade door huisdieren, verhuizen, slijtage)

   Ook kunnen we kussens vullen en het binnenwerk verstevigen: slappe veren/ singels verstevigen/ vervangen en andere reparaties voor je uitvoeren aan jouw meubel. Let wel dit laatste is meestal alleen te organiseren in combinatie met herstel / renovatie van het leer van jouw meubel. Meer weten neem even contact met ons op. Een offerte is vrijblijvend en kost je niks...

  • Voor wie is het herinvesteren zinnig?

   Ben je de eigenaar van een merkmeubel dan is herinvesteren in je meubel altijd zeer interessant. Leolux, Montis, Rolf Benz, de Sede, Natuzzi, Artifort, Cassina, de degelijke kuipmeubelen, Stressless, Gerard van de Berg, Gelderland, Gispen, Jori, Machalke, Poltrona Frau, Molinari, Chesterfield, Topform. Maar ook de banken van Montel komen veel in de Meubelkliniek. Daarnaast zijn autostoelen van zowel klassiekers als hedendaagse modellen meer dan de moeite waard om te worden opgeknapt.  Voor goedkope meubelen staan de kosten vaak niet in verhouding behalve als je het zelf wilt doen, je kunt vaak meer dan je denkt! Vraag het ons, we helpen je graag met advies en aan de juiste produkten!

  • Als de bank opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

   Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in ruim 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is. De conditie van het leer van jouw meubel wordt eerst door ons beoordeeld voordat we een project opstarten.

  • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

   Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Bepaalde medicijnen en overmatig transpireren zijn ook van invloed op de toplaag. Eigenlijk heel logisch toch?

   Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat wij je meubel(s) behandeld hebben, periodiek reinigt. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je krijgt van ons een onderhoudsadvies en een onderhoudsproduct op kleur bij je opgeknapte meubelen. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

  • Wat kost het?

   Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Zijn er reparaties aan het meubel, moet er leer vervangen worden, wil je iets van het meubel opgevuld hebben, kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar een andere kleur? Als indicatie kun je € 150,00 tot € 400,00 per zitplaats rekenen, afhankelijk van het type meubel en de kleurkeuze. Op basis van jouw wensen maken wij graag een offerte op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten? Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook, bel of mail ons even om een afspraak te maken? We ontvangen je graag met koffie/thee voor een uitleg en rondleiding in de Meubelkliniek.

  • Kan het in alle kleuren?

   Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering is echt heel veel mogelijk maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

  • Gaat het wel eens mis?

   Ja helaas soms wel, maar dat lossen we op. Niet altijd is alles te voorzien. Gebruikt leer kan ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Uiteraard tackelen we dit op basis van onze kennis en ervaring door vooraf een diagnose te stellen. Maar heel soms is het in eerste instantie niet te zien of te voelen. Pas als we dan verderop in het behandelproces zijn komen de "gebreken" van het leer aan het licht. In zo'n geval word je direct op de hoogte gebracht en komen we samen tot een passende oplossing  Ons hoogste doel is klanttevredenheid, hoe dan ook.

  • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

   Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling in de Meubelkliniek.

   Kapot leer of sterk verouderd leer wordt eerst vervangen. Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is.  Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet door ons geverfd worden. 

    

   Schoenen, jassen, tassen en motorkleding kunnen ook geverfd worden maar dan verwijs ik je graag door naar de "doe het zelf"producten van de Meubelkliniek: LederEHBO

    

    

   Leer is een natuurproduct en wanneer er barstjes, scheurtjes of vale plekken in het leer te zien zijn, is het tijd om actie te ondernemen. Invetten helpt niet meer, het lijkt even mooi maar de slijtage is weer snel zichtbaar. Het uitdrogingsproces is dan alleen nog maar te stoppen door een behandeling in de Meubelkliniek. Onze dienstverlening is er voor alle soorten met leer beklede meubelen (geen schoenen, tassen of kleding behalve voor de doe het zelvers natuurlijk!). Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en worden vaak ingeschakeld door autobedrijven, verzekeraars en schade-experts. Ook meubelwinkels en verhuisbedrijven weten ons inmiddels te vinden voor het verhelpen van transportschades of het oplossen van garantie-claims. Voor vragen over onderhoud kan iedereen bij ons terecht.

    

   Wanneer uw meubelen slijtageplekken of andere gebreken gaan vertonen is het tijd om de Meubelkliniek te bellen. Wij helpen u graag met een eerlijk advies. Ons bezoek, advies en offerte zijn vrijblijvend en kosteloos. U kunt ook foto?s mailen zodat u op voorhand al een goede indicatie krijgt van de mogelijkheden en de kosten.

  Meer vragen & antwoorden
  • Is het milieu vriendelijk?

   Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

   Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

   Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

 1. Een kijkje bij onze klanten thuis

  Er zijn veel mensen je voorgegaan. Met de producten die we samen met jullie hebben ontwikkeld. Inspiratie nodig?

   

  Laten-doen projecten

Reactie plaatsen

Klanten over ons

 • Reactie geven

  Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
  Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
  25-11-2019
  door Peter en Irene van der Horst

  Herstel bankstel

  Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
  Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
  28-10-2019
  door Thea Pines

  Toppers!

  Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
  Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
  08-09-2019
  door Remco

  Helemaal blij!

  Wat zijn we blij. Onze 4 Rolf Benz stoelen prachtig opgeknapt en een tintje donkerder dan ze waren. De stoelen zaten met veel kattenophaaltjes en waren echt aan een APKtje toe. Zo kunnen ze weer een tijdje mee.
  Wat zijn we blij. Onze 4 Rolf Benz stoelen prachtig opgeknapt en een tintje donkerder dan ze waren. De stoelen zaten met veel kattenophaaltjes en waren echt aan een APKtje toe. Zo kunnen ze weer een tijdje mee.
  Familie Leijssenaar
  26-08-2019
  door Familie Leijssenaar

  Klantvriendelijk vakwerk

  Toen ik ging verhuizen, vroeg ik me af wat ik met m'n meer dan 25 jaar oude meubels zou doen. Twee Leolux banken en vier Stokke stoelen, waar het mooie ver van af was. De oplossing kwam van Berber en Marcel van de Meubelkliniek: wij halen ze op, maken ze als nieuw en brengen ze na de verhuizing terug.Ik ben gaan kijken in hun werkplaats, wat zeer de moeite waard was. Klantvriendelijk vakwerk!
  Toen ik ging verhuizen, vroeg ik me af wat ik met m'n meer dan 25 jaar oude meubels zou doen. Twee Leolux banken en vier Stokke stoelen, waar het mooie ver van af was. De oplossing kwam van Berber en Marcel van de Meubelkliniek: wij halen ze op, maken ze als nieuw en brengen ze na de verhuizing terug.Ik ben gaan kijken in hun werkplaats, wat zeer de moeite waard was. Klantvriendelijk vakwerk!
  23-08-2019
  door Toon

  Wij willen de meubelkliniek een groot compliment geven voor de metamorfose die onze bank relaxfautuil en computerstoel zijn ondergaanWij zijn zeer tevreden en erg blij dat we voor de meubelkliniek hebben gekozenWat een vakwerk leveren deze mensenHartelijk dank marcel en Berber Jan en Loes prinsen
  Wij willen de meubelkliniek een groot compliment geven voor de metamorfose die onze bank relaxfautuil en computerstoel zijn ondergaanWij zijn zeer tevreden en erg blij dat we voor de meubelkliniek hebben gekozenWat een vakwerk leveren deze mensenHartelijk dank marcel en Berber Jan en Loes prinsen
  30-07-2019
  door Jan en Loes Prinsen

  Onze Leolux bank is weer als nieuw !.Een deskundig advies en een duidelijke offerte. Top. Onze bank kan weer heel wat jaren mee.
  Onze Leolux bank is weer als nieuw !.Een deskundig advies en een duidelijke offerte. Top. Onze bank kan weer heel wat jaren mee.
  17-06-2019
  door Betty Marsen

  Berber en Marcel,Wij zijn heel blij met het resultaat zeer vakkundig gedaan.Het is prachtig geworden.Mvg fam van der Lee
  Berber en Marcel,Wij zijn heel blij met het resultaat zeer vakkundig gedaan.Het is prachtig geworden.Mvg fam van der Lee
  05-06-2019
  door Fam van der Lee

  Aan onze Hofstede bank zijn we zeer gehecht. Enkele jaren geleden werd een armleuning vernieuwd. Nu werd het tijd om na 29 jaar (!) de bank volledig onder handen te laten nemen door Berber en Marcel. We zijn erg tevreden! Onze bank is weer als nieuw en kan weer jaren mee. Goed vakwerk!
  Aan onze Hofstede bank zijn we zeer gehecht. Enkele jaren geleden werd een armleuning vernieuwd. Nu werd het tijd om na 29 jaar (!) de bank volledig onder handen te laten nemen door Berber en Marcel. We zijn erg tevreden! Onze bank is weer als nieuw en kan weer jaren mee. Goed vakwerk!
  14-05-2019
  door Familie Havens

  Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
  Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
  11-03-2019
  door Fam Bergakker

  Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

  Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

  Fam. Vandevisser
  08-03-2019
  door Fam. Vandevisser

  Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
  Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
  31-01-2019
  door Hans van Berkel

  11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
  11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
  25-01-2019
  door G Koek

  Afgelopen vrijdag kwamen bracht Marcel van de Meubelkliniek onze Spica's van Montis weer thuis. Heerlijk om onze vertrouwde eettafelstoelen na enkele weken opname in de kliniek weer mooi opgeknapt en nu allemaal in dezelfde mooie paarse tint weer terug te hebben. Ze zien er prachtig uit. We zijn er echt heel blij mee. De Meubelkliniek is een fijn bedrijf. Als je appt heb je, zoals eerdere klanten ook al meldden, heel snel een reactie. Kortom vakbekwaam, prettig contact en zeker een aanrader als je meubels waaraan je gehecht bent een opknapbeurt wilt geven.
  Afgelopen vrijdag kwamen bracht Marcel van de Meubelkliniek onze Spica's van Montis weer thuis. Heerlijk om onze vertrouwde eettafelstoelen na enkele weken opname in de kliniek weer mooi opgeknapt en nu allemaal in dezelfde mooie paarse tint weer terug te hebben. Ze zien er prachtig uit. We zijn er echt heel blij mee. De Meubelkliniek is een fijn bedrijf. Als je appt heb je, zoals eerdere klanten ook al meldden, heel snel een reactie. Kortom vakbekwaam, prettig contact en zeker een aanrader als je meubels waaraan je gehecht bent een opknapbeurt wilt geven.
  12-12-2018
  door Tineke & Toon

  In 2002 kochten wij bij Springvale in Gouda een tweedehands Chesterfield blauw bankstel. Het bankstel bestaat uit een tweeënhalf zitbank en twee fauteuils. Wij vermoeden dat het ongeveer 10 jaar oud was toen wij het kochten. Voor een tweedehands bankstel was het in goede staat. In 2014 lazen wij in de Telegraaf een interessant artikel genaamd: “Leer Volledig herstel”. Dit goede artikel over de Meubelkliniek van Berber Linthorst en Marcel Baas sprak ons aan. Omdat ons bankstel slijtageplekken, craquelé, en verkleuringen begon te vertonen, hebben we het krantenartikel bewaard. In oktober 2018 hebben wij besloten om het bankstel te laten opknappen. Vrijdag 30 november bracht Marcel Baas het bankstel terug. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het bankstel is nu mooier dan dat wij het tweedehands kochten in 2002. Het bankstel is gespoten in de oorspronkelijke kleur blauw. Wij zijn Berber Linthorst en Marcel Baas dankbaar voor het mooie resultaat.

  In 2002 kochten wij bij Springvale in Gouda een tweedehands Chesterfield blauw bankstel. Het bankstel bestaat uit een tweeënhalf zitbank en twee fauteuils. Wij vermoeden dat het ongeveer 10 jaar oud was toen wij het kochten. Voor een tweedehands bankstel was het in goede staat. In 2014 lazen wij in de Telegraaf een interessant artikel genaamd: “Leer Volledig herstel”. Dit goede artikel over de Meubelkliniek van Berber Linthorst en Marcel Baas sprak ons aan. Omdat ons bankstel slijtageplekken, craquelé, en verkleuringen begon te vertonen, hebben we het krantenartikel bewaard. In oktober 2018 hebben wij besloten om het bankstel te laten opknappen. Vrijdag 30 november bracht Marcel Baas het bankstel terug. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het bankstel is nu mooier dan dat wij het tweedehands kochten in 2002. Het bankstel is gespoten in de oorspronkelijke kleur blauw. Wij zijn Berber Linthorst en Marcel Baas dankbaar voor het mooie resultaat.

  • Chesterfield armleuning
  • Chesterfield armleuning na
  • Chesterfield 2-zits
  • Chesterfield 2-zits na
  • Chesterfield fauteuil
  • Chesterfield fauteuil na
  02-12-2018
  door Harry van Overbeek
 • verven van 4 stoelzittingen

  We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
  We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
  10-11-2019
  door Agnes hillebrand

  De Sede stoelen en hocker

  Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
  Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
  21-10-2019
  door Kees en Irma visser

  Echt vakwerk!

  Echt fantastische! Na veel denken uiteindelijk onze bank en stoel toch op laten knappen na 12 jaar intensief gebruik. Wat een prachtig resultaat! Weer helemaal als nieuw! En goed onderhoudsproduct erbij om hem ook zo mooi te laten blijven! Groot compliment voor dit vakwerk!
  Echt fantastische! Na veel denken uiteindelijk onze bank en stoel toch op laten knappen na 12 jaar intensief gebruik. Wat een prachtig resultaat! Weer helemaal als nieuw! En goed onderhoudsproduct erbij om hem ook zo mooi te laten blijven! Groot compliment voor dit vakwerk!
  04-09-2019
  door Corrine

  Vakwerk geleverd

  Wij hebben een bank en fauteuil laten behandelen door Meubelkliniek.Zijn zeer tevreden over het resultaat van het geleverde vakwerk.Er is veel aandacht en zorg besteed ondanks dat het geen makkelijke bank en fauteuil waren om te behandelen. Was het resultaat echt super.
  Wij hebben een bank en fauteuil laten behandelen door Meubelkliniek.Zijn zeer tevreden over het resultaat van het geleverde vakwerk.Er is veel aandacht en zorg besteed ondanks dat het geen makkelijke bank en fauteuil waren om te behandelen. Was het resultaat echt super.
  26-08-2019
  door Familie Olijve

  Onze bank is weer als nieuw! Toch al wat jaartjes oud en beschadigd maar nu is hij weer als nieuw! Zo blij mee en fantastische service! Thx
  Onze bank is weer als nieuw! Toch al wat jaartjes oud en beschadigd maar nu is hij weer als nieuw! Zo blij mee en fantastische service! Thx
  12-08-2019
  door Patricia Vlemmix

  De eetkamerstoelen zijn tip top geworden. Mooie kleur.
  De eetkamerstoelen zijn tip top geworden. Mooie kleur.
  17-06-2019
  door Paula

  Super blij met onze stoel. Nog mooier dan daarvoor. De meubelkliniek Dongen raad ik bij iedereen aan. Met verstand van zaken geven ze goed advies.
  Super blij met onze stoel. Nog mooier dan daarvoor. De meubelkliniek Dongen raad ik bij iedereen aan. Met verstand van zaken geven ze goed advies.
  Wilma
  12-06-2019
  door Wilma

  Onze mooie rode design stoel paste qua kleur helaas niet meer in ons nieuwe interieur. We hebben deze door de Meubelkliniek laten lederverven in zwart en zijn zéér tevreden, zowel over het prachtige resultaat als over de klantgerichtheid en service van dit bedrijf. Marcel en Berber, bedankt, wij weten jullie volgende keer weer te vinden! Groetjes, Kees en Jacqueline
  Onze mooie rode design stoel paste qua kleur helaas niet meer in ons nieuwe interieur. We hebben deze door de Meubelkliniek laten lederverven in zwart en zijn zéér tevreden, zowel over het prachtige resultaat als over de klantgerichtheid en service van dit bedrijf. Marcel en Berber, bedankt, wij weten jullie volgende keer weer te vinden! Groetjes, Kees en Jacqueline
  27-05-2019
  door Kees en Jacqueline

  Ons bankstel was na 21 jaar gebruik versleten. Na behandeling door de Meubelkliniek waarbij ook de zitting is opgevuld is hij weer als nieuw. Met de perfecte service incl. halen en brengen zijn wij zeer tevreden.
  Ons bankstel was na 21 jaar gebruik versleten. Na behandeling door de Meubelkliniek waarbij ook de zitting is opgevuld is hij weer als nieuw. Met de perfecte service incl. halen en brengen zijn wij zeer tevreden.
  05-05-2019
  door H.C. van de Graaf

  Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
  Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
  Corrien Gaasbeek
  09-03-2019
  door Corrien Gaasbeek

  Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
  Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
  09-02-2019
  door Herman en Ine Geers

  Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
  Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
  29-01-2019
  door Cora den Boer

  Geachte meneer /mevrouw ,Een aantal weken geleden hebben wij ons lederen fauteuil bij u afgeleverd voor een goede opknapbeurt,Eerlijk gezegd vonden wij dat de stoel die wij bij u brachten er niet goed meer uitzag,Natuurlijk waren wij buiten gewoon nieuwsgierig of het u zou lukken om daar nog een mooie stoel van te maken ,Gisteren hebben wij de stoel terug van u ontvangen , en het heeft onze stoutste verwachtingen meer dan overtroffen,Het is schitterend geworden, we zijn blij en zitten weer met trots in onze schitterende stoel.Die alles voor zeer redelijke prijs,Daarvoor hartelijk dank , u hebt volledig (zelfs meer) aan onze verwachting voldaan,Vriendelijk groetenHenk en Tonnie
  Geachte meneer /mevrouw ,Een aantal weken geleden hebben wij ons lederen fauteuil bij u afgeleverd voor een goede opknapbeurt,Eerlijk gezegd vonden wij dat de stoel die wij bij u brachten er niet goed meer uitzag,Natuurlijk waren wij buiten gewoon nieuwsgierig of het u zou lukken om daar nog een mooie stoel van te maken ,Gisteren hebben wij de stoel terug van u ontvangen , en het heeft onze stoutste verwachtingen meer dan overtroffen,Het is schitterend geworden, we zijn blij en zitten weer met trots in onze schitterende stoel.Die alles voor zeer redelijke prijs,Daarvoor hartelijk dank , u hebt volledig (zelfs meer) aan onze verwachting voldaan,Vriendelijk groetenHenk en Tonnie
  20-12-2018
  door Henk en Tonnie

  Recent onze strassless stoel op laten knappen, in een woord “geweldig”!
  Recent onze strassless stoel op laten knappen, in een woord “geweldig”!
  04-12-2018
  door Marijke Spek

  Wij hebben onze twee Leolux Chaise lounges laten schoonmaken en verven. Ze zijn als nieuw en wij zijn er ontzettend blij mee! Geeft een goed gevoel je meubels een tweede kans te geven in plaats van nieuwe te kopen. Ook zijn we zeer content met het fantastische advies van Berber en de manier zoals zij en Marcel het contact met ons hebben onderhouden en o.a. hebben geholpen een goede vervoerder te vinden! Super! John en ik raden de Meubelkliniek graag aan om je leren meubels op te knappen voor nog jarenlang zitplezier. Groeten Monika & John
  Wij hebben onze twee Leolux Chaise lounges laten schoonmaken en verven. Ze zijn als nieuw en wij zijn er ontzettend blij mee! Geeft een goed gevoel je meubels een tweede kans te geven in plaats van nieuwe te kopen. Ook zijn we zeer content met het fantastische advies van Berber en de manier zoals zij en Marcel het contact met ons hebben onderhouden en o.a. hebben geholpen een goede vervoerder te vinden! Super! John en ik raden de Meubelkliniek graag aan om je leren meubels op te knappen voor nog jarenlang zitplezier. Groeten Monika & John
  Monika Dul en John van Dijk
  21-11-2018
  door Monika Dul en John van Dijk
*