Deze website gebruikt cookies.
 • 3
  *
  • Kleurherstel Rolf Benz
  • Kleurherstel fauteuil Linteloo
  • Kleurherstel 2,5-zits Machalke
  • Kleurverandering interieur Splendid
  • Kleurherstel 2+3zits Gelderland
  • Kleurherstel bankstel 2+3-zits Leolux

  Herstel
  & reparatie

  • Diagnose en offerte.
  • Kleur bepalen. Meubels behandelen.
  • Halen brengen, planning en afspraken.
  • Garanties. Mooi resultaat. Beloofd.

  Berber & Marcel

  *

Spoed
diagnose

Stuur een Whatsapp naar 06-15227861 liefst met foto. Beschrijf kort het meubel en je vraag.

Tijdens kantooruren krijg je binnen 2 uur een korte reactie via whatsapp! Voor een uitgebreide offerte vul je dit formulier in.

Groet Berber & Marcel

 

OK
 1. Leer herstellen

  Meubel kliniek

  Huisgemaakt. Eigenhandig. Met door onszelf ontwikkelde producten. En dat doen we al zo’n 15 jaar. We verlengen levens van lederen design banken, prachtige interieurs van auto's, boten en kantoren. Tuurlijk kunnen we meteen de inhoud in en mooie oplossingen voor je leer bedenken, dat doen we het liefst. Maar zeg eens eerlijk? Koop jij een auto ongezien? Precies. Daarom eerst even een diagnose en we kunnen een offerte maken.

  Spoed diagnose? WhatsApp ons
 1. *
 1. Spoiler: Al het leer op meubels is al een keer geverfd! Dus dat kan prima opnieuw. Wel zo duurzaam, bovendien een goed moment voor een fris kleurtje.”

   

  Heb jij een lievelingszetel of een Eames of Rolf Benz met wat slijtage? Je kozijn krijgt toch ook een opknapbeurt als die slecht is of de kleur niet bevalt? Precies! Duurzaamheid begint bij jezelf, nietwaar?

   

  Berber Linthorst, kleurspecialist

 1. Vragen & antwoorden

  FAQ

   

  • Wat kan de Meubelkliniek met jouw leren meubels?

   Ons vak bestaat uit het verven/ herkleuren, renoveren en repareren van leer van banken, stoelen, boten en auto interieurs.

   We kunnen ook geheel of gedeeltelijk  herbekleden, herstofferen in leer. We beschikken over een breed scala aan leersoorten en kleuren. Alles waar we mee werken is van eerste klasse Europees rundleer. Kapotte, gescheurde of doorgesleten delen leer (bv een zitting /rugkussen of armleuning) kunnen we vervangen en bijkleuren (denk aan schade door huisdieren, verhuizen, slijtage)

   Ook kunnen we kussens vullen en het binnenwerk verstevigen: slappe veren/ singels verstevigen/ vervangen en andere reparaties voor je uitvoeren aan jouw meubel. Let wel dit laatste is meestal alleen te organiseren in combinatie met herstel / renovatie van het leer van jouw meubel. Meer weten neem even contact met ons op. Een offerte is vrijblijvend en kost je niks...

  • Voor wie is het herinvesteren zinnig?

   Ben je de eigenaar van een merkmeubel dan is herinvesteren in je meubel altijd zeer interessant. Leolux, Montis, Rolf Benz, de Sede, Natuzzi, Artifort, Cassina, de degelijke kuipmeubelen, Stressless, Gerard van de Berg, Gelderland, Gispen, Jori, Machalke, Poltrona Frau, Molinari, Chesterfield, Topform. Maar ook de banken van Montel komen veel in de Meubelkliniek. Daarnaast zijn autostoelen van zowel klassiekers als hedendaagse modellen meer dan de moeite waard om te worden opgeknapt.  Voor goedkope meubelen staan de kosten vaak niet in verhouding behalve als je het zelf wilt doen, je kunt vaak meer dan je denkt! Vraag het ons, we helpen je graag met advies en aan de juiste produkten!

  • Als de bank opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

   Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in ruim 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is. De conditie van het leer van jouw meubel wordt eerst door ons beoordeeld voordat we een project opstarten.

  • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

   Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Bepaalde medicijnen en overmatig transpireren zijn ook van invloed op de toplaag. Eigenlijk heel logisch toch?

   Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat wij je meubel(s) behandeld hebben, periodiek reinigt. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je krijgt van ons een onderhoudsadvies en een onderhoudsproduct op kleur bij je opgeknapte meubelen. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

  • Wat kost het?

   Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Zijn er reparaties aan het meubel, moet er leer vervangen worden, wil je iets van het meubel opgevuld hebben, kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar een andere kleur? Als indicatie kun je € 150,00 tot € 400,00 per zitplaats rekenen, afhankelijk van het type meubel en de kleurkeuze. Op basis van jouw wensen maken wij graag een offerte op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten? Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook, bel of mail ons even om een afspraak te maken? We ontvangen je graag met koffie/thee voor een uitleg en rondleiding in de Meubelkliniek.

  • Kan het in alle kleuren?

   Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering is echt heel veel mogelijk maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

  • Gaat het wel eens mis?

   Ja helaas soms wel, maar dat lossen we op. Niet altijd is alles te voorzien. Gebruikt leer kan ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Uiteraard tackelen we dit op basis van onze kennis en ervaring door vooraf een diagnose te stellen. Maar heel soms is het in eerste instantie niet te zien of te voelen. Pas als we dan verderop in het behandelproces zijn komen de "gebreken" van het leer aan het licht. In zo'n geval word je direct op de hoogte gebracht en komen we samen tot een passende oplossing  Ons hoogste doel is klanttevredenheid, hoe dan ook.

  • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

   Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling in de Meubelkliniek.

   Kapot leer of sterk verouderd leer wordt eerst vervangen. Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is.  Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet door ons geverfd worden. 

    

   Schoenen, jassen, tassen en motorkleding kunnen ook geverfd worden maar dan verwijs ik je graag door naar de "doe het zelf"producten van de Meubelkliniek: LederEHBO

    

    

   Leer is een natuurproduct en wanneer er barstjes, scheurtjes of vale plekken in het leer te zien zijn, is het tijd om actie te ondernemen. Invetten helpt niet meer, het lijkt even mooi maar de slijtage is weer snel zichtbaar. Het uitdrogingsproces is dan alleen nog maar te stoppen door een behandeling in de Meubelkliniek. Onze dienstverlening is er voor alle soorten met leer beklede meubelen (geen schoenen, tassen of kleding behalve voor de doe het zelvers natuurlijk!). Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en worden vaak ingeschakeld door autobedrijven, verzekeraars en schade-experts. Ook meubelwinkels en verhuisbedrijven weten ons inmiddels te vinden voor het verhelpen van transportschades of het oplossen van garantie-claims. Voor vragen over onderhoud kan iedereen bij ons terecht.

    

   Wanneer uw meubelen slijtageplekken of andere gebreken gaan vertonen is het tijd om de Meubelkliniek te bellen. Wij helpen u graag met een eerlijk advies. Ons bezoek, advies en offerte zijn vrijblijvend en kosteloos. U kunt ook foto?s mailen zodat u op voorhand al een goede indicatie krijgt van de mogelijkheden en de kosten.

  Meer vragen & antwoorden
  • Is het milieu vriendelijk?

   Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

   Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

   Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

 1. Een kijkje bij onze klanten thuis

  Er zijn veel mensen je voorgegaan. Met de producten die we samen met jullie hebben ontwikkeld. Inspiratie nodig?

   

  Laten-doen projecten

Reactie plaatsen

Klanten over ons

 • Recent onze strassless stoel op laten knappen, in een woord “geweldig”!
  04-12-2018
  door Marijke Spek
  Wij hebben onze twee Leolux Chaise lounges laten schoonmaken en verven. Ze zijn als nieuw en wij zijn er ontzettend blij mee! Geeft een goed gevoel je meubels een tweede kans te geven in plaats van nieuwe te kopen. Ook zijn we zeer content met het fantastische advies van Berber en de manier zoals zij en Marcel het contact met ons hebben onderhouden en o.a. hebben geholpen een goede vervoerder te vinden! Super! John en ik raden de Meubelkliniek graag aan om je leren meubels op te knappen voor nog jarenlang zitplezier. Groeten Monika & John
  Monika Dul en John van Dijk
  21-11-2018
  door Monika Dul en John van Dijk
  Wij hadden, sinds 15 jaar, een prachtige beige leren Rolf Benz fauteuil. Aangezien er behoorlijk wat gebruikssporen, zoals kleine beschadigingen, lakslijtage en kleine scheurtjes in zaten hebben wij de stoel op laten knappen door Meubelkliniek. Het resultaat is schitterend. De stoel ziet weer uit als nieuw, zonder het karakter te hebben verloren van een lekkere “oude” stoel.Daarnaast is ook de service en het gezellige contact erom heen niet onbelangrijk.Marcel en Berber bedankt voor het verlengen van ons zitplezier met nog 15 jaar.Marco en Miranda
  28-10-2018
  door Marco en Miranda Assmann

  Onze DeSede bank en stoel dateren uit begin 80-er jaren. Waren toen al in ontwerp hun tijd ver vooruit. We wilden er eigenlijk geen afstand van doen maar de zitting was wat ingezakt en de kleur zwart was inmiddels grijs geworden. Wat zijn we blij met de tip die we van vrienden kregen over de Meubelkliniek! Nu hebben we een set in een prachtige donkerbruine De Sedekleur. Het zitcomfort is verbeterd en de set ziet er uit als nieuw. Wat een resultaat en wat een prettig contact met Berber en Marcel, zo vakkundig en enthousiast. Kortom in alle opzichten meer dan 100% tevreden en iedereen aan te bevelen. 

  25-09-2018
  door Henk en Helma
  Onze stoel van Leolux die minstenst 25 jaar oud is, van groen naar een prachtige kleur rood laten veranderen. Hij ziet er weer als nieuw uit en kan weer minstens 25 jaar mee. We zijn er blij mee, bedankt Berber en Marcel
  Wieny Pelle
  10-09-2018
  door Wieny Pelle
  Vandaag kwam Marcel mijn 2 banken terugbrengen, die bij de Meubelkliniek behandeld zijn. Een bank werd aangeschaft in 1974 (was dus behoorlijk versleten!) en de andere bank werd in 1994 gekocht, en was helemaal van kleur verschoten en met een paar lelijke vlekken. De kleuren correspondeerden hoegenaamd niet meer met elkaar. Ik had nog nooit gehoord van de mogelijkheid van 'kleuring' en heb best even getwijfeld of dat wel zou kunnen lukken. Maar het resultaat is gewéldig en overtreft mijn stoutste verwachtingen! Beide banken passen nu weer perfect bij elkaar en zien er weer fraai uit....Bovendien zijn Berber en Marcel allebei héél aardig en klantvriendelijk, maar bovenal verstaan zij hun vak! Dus voor wie ook twijfelt: zet maar gerust overboord, want het resultaat zal u positief verrassen. Dus ik wil de Meubelkliniek heel hartelijk bedanken voor 2 fraai-geverfde banken!!! met groet, Pien.
  27-08-2018
  door Pien van Leeuwen
  We hebben al bijna 20 jaar twee LeoLux rood leren banken. Het leer was na deze lange tijd op de zitplaatsen en armleuningen kaal. Bij toeval vonden we via Google het adres van de Meubelkliniek in Dongen. We kregen contact met Berber. Ze heeft ons fantastisch geholpen. Berber is een vakvrouw met passie en een geweldige klantgerichtheid. Ze heeft onze banken onderhanden genomen en het resultaat is verbluffend. De LeoLux banken zien er weer als nieuw uit. We zijn dan ook uitermate tevreden en we bevelen de Meubelkliniek van harte aan. Ze zijn werkelijk geweldig!
  13-05-2018
  door Hans & Agnes
  wij zijn zeer tevreden over de service,van meubelkliniek. door een foutje van ons zelf hebben ze het fantastisch opgelost toppie!!!! echt door iedereen aan te bevelen
  25-04-2018
  door JOHAN heereren
  Een paars feestrokje van mijn dochter had een lelijke vlek achter gelaten op ons roomwitte bankstel. Meubelkliniek heeft hem opgehaald en na 3 weken weer terug gebracht : ALS NIEUW!! service ; 10 vakmanschap : 10
  12-04-2018
  door Ron
  Heb een lederen Rolf benz naar hun gebracht, hiervan moest een kleur aangepast worden, de bank is geheel uit elkaar gegaan, en weer in elkaar gezet. echt TOP. en de kleur had Rolf benz niet beter kunnen maken. exact maar dan ook exact de zelfde kleur. Ik ben Super blij met het resultaat. en mocht het zijn dat u nu nog twijfels heeft ( Psst die ik ook had ) niet doen u meubels zijn echt in goede handen. Bedankt voor de Super service . Marcel heeft er foto's van gemaakt vraag er maar na.
  05-04-2018
  door Bertus
  We we hebben misschien wel 7-8 jaar geleden onze leren Montel-bank door Berber laten opknappen.Hij was en is nog steeds super mooi! En we hebben ons al die tijd niet aan de belofte gehouden een review te plaatsen ..Bij deze dus. Veel dank nog en tot een volgende keer! Marie-José en John (jammer dat ik er geen foto bij kan doen..)
  06-02-2018
  door Marie-José Schrasser

  Onze jori bank fantastisch opgeknapt. Als nieuw, vakmanschap! Absoluut een aanrader

  23-01-2018
  door C Bruggeling
  Een van onze Rolf-Benz fauteuils vertoonde in de armleuning scheuren in het leer na 17 jaar gebruik. Nu weer fantastisch hersteld en ziet eruit als nieuw!/Users/janrauwerda/Desktop/IMG_1245.jpg
  24-12-2017
  door J.A.Rauwerda
  Twee Schuitema Decaforma fauteuil, gekocht op marktplaats hadden wat gebruikssporen. We hebben ze even moeten missen, maar na behandeling bij de meubelkliniek zijn ze weer als nieuw. Ook het opnieuw met leer bekleden en op kleur maken van een bijpassende hocker is perfect gelukt. Chapeau.
  01-11-2017
  door Jinke en Martin Nooijens
  Na 35 jaar gebruik, vonden we dat de meubels niet meer zo heel erg lekker zaten, ook zagen ze er nogal afgeleefd uit. Wat te doen? Via een zoektocht op internet ontdekten we de meubelkliniek. Contact gezocht, leuke en snelle reacties terug, we zijn uitgenodigd om eens te komen kijken en daar kwamen we heel enthousiast vandaan. Er werd een afspraak voor herstel gemaakt, het vervoer werd door hen geregeld. Dik drie weken later staan de meubels weer als nieuw in ons huis. Het zitcomfort is helemaal terug en het leer heeft weer haar oorspronkelijke kleur. Meer dan tevreden met het werk van Berber en haar team
  23-10-2017
  door GJE Baerends
 • In 2002 kochten wij bij Springvale in Gouda een tweedehands Chesterfield blauw bankstel. Het bankstel bestaat uit een tweeënhalf zitbank en twee fauteuils. Wij vermoeden dat het ongeveer 10 jaar oud was toen wij het kochten. Voor een tweedehands bankstel was het in goede staat. In 2014 lazen wij in de Telegraaf een interessant artikel genaamd: “Leer Volledig herstel”. Dit goede artikel over de Meubelkliniek van Berber Linthorst en Marcel Baas sprak ons aan. Omdat ons bankstel slijtageplekken, craquelé, en verkleuringen begon te vertonen, hebben we het krantenartikel bewaard. In oktober 2018 hebben wij besloten om het bankstel te laten opknappen. Vrijdag 30 november bracht Marcel Baas het bankstel terug. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het bankstel is nu mooier dan dat wij het tweedehands kochten in 2002. Het bankstel is gespoten in de oorspronkelijke kleur blauw. Wij zijn Berber Linthorst en Marcel Baas dankbaar voor het mooie resultaat.

  • Chesterfield armleuning
  • Chesterfield armleuning na
  • Chesterfield 2-zits
  • Chesterfield 2-zits na
  • Chesterfield fauteuil
  • Chesterfield fauteuil na
  02-12-2018
  door Harry van Overbeek
  Wij waren op zoek naar een gele stoel ter vervanging van onze oranje leren stoel maar ik kon niet slagen. Mijn man opperde of wij de huidige stoel niet konden verven in de juiste kleur. Ik vond de meubelkliniek op internet en wij zijn erg blij met het resutaat. Marcel en Berber reageren snel op je appjes, denken met je mee en geven duidelijke uitleg waardoor het zelf verven heel eenvoudig is. Een mooie manier om je huidige leren meubilair te behouden in een nieuw interieur. Marcel en Berber jullie zijn toppers en wij bevelen jullie zeker aan!
  31-10-2018
  door Nelka van der Knoop
  Ik heb de kussens van mijn twee banken en een kussen van een stoel hersteld. Het opknappen is erg simpel en makkelijk zelf te doen. De beschadigingen zijn inderdaad weg en de kussens zien er weer prima uit. Zo kan ik weer een tijd vooruit met mijn meubels.Ook de service is uitstekend: als ik een vraag had, kreeg ik daar snel een antwoord op. Conclusie: prima bedrijf, goede producten en prima service! Top!!Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
  16-10-2018
  door Ans Veenstra

  We hebben net onze roomwitte Machalke bank terug ontvangen. We zijn blij verrast, de bank is 12 jaar oud en was behoorlijk versleten door oa de schoentjes van de kleinkinderen e.d. De bank is weer als nieuw en ziet er werkelijk prachtig uit. De mensen van de Meubelkliniek zijn erg deskundig en klantvriendelijk en gewoon heel erg aardig.

  24-09-2018
  door Marie-Cecile van Trirum en Henk van Breda
  Ons Italiaans 2- en 3 zits uitklapbaar leren bankstel is al 20jr oud..Dus al een flink kleurverschil door met de hand bij te werken, slijtage plekken, slappe vulling, beschadigingen enz.De vraag was: Kopen we een nieuw of gaan we eens kijken in Dongen? Advies gekregen met koffie en het bankstel was nog in zeer goede staat ! Een hoop werk geweest ! Nieuw leder, vullingen, houten planken gerepareerd en steunbanden gewisseld. MAAR HET RESULTAAT IS ER NAAR !! We kunnen weer 20 jr vooruit !!Dank,heel veel dank voor ons nieuwe geluk! Hier kan geen nieuw bankstel tegen op ! Service van de bovenste plank !
  03-09-2018
  door verdouw
  Wat zijn wij blij dat we ons Chesterfield bankstel naar Dongen hebben gebracht. Het oude bankstel van opa met heel veel herinneringen, heeft een nieuwe bestemming gekregen. We zijn het er allemaal over eens dat we niet verwacht hadden dat het zo mooi zou worden! Alle eer aan Berber en Marcel.
  04-08-2018
  door G. van der Wal
  Ziet er uit als nieuw, zit als nieuw. Mijn kostbare lievelingsstoel was al jaren verbannen naar onze bibliotheek omdat hij gedeeltelijk zo verkleurd was door de zon; grote, bijna witte stukken in het mooie bruine leer. Bovendien was de stoel doorgezakt waardoor ik er pijn in mijn rug van kreeg. Na lang twijfelen heb ik mijn oude vriend toch laten behandelen en wel door Berber en haar team. Het resultaat mag er wezen: de stoel zit fantastisch en ziet er uit als nieuw. Van mij mag ie toch een beetje slijten maar dat komt nu vanzelf. Doordat ze de stoel immers ook aan de binnenzijde aangepakt hebben is het weer een genoegen om er in te zitten. Hij heeft opnieuw een prominente plaats in onze woonkamer gekregen. En als iemand mij zoekt………
  03-05-2018
  door Jurgen Richter
  We kunnen de Meubelkliniek van harte aanbevelen. Heel aardige eigenaren, goede afspraken, prijs valt mee en ons 35-jarig bankstel Is gisteren weer in staat van nieuw teruggekomen.
  13-04-2018
  door Henriët Bulten
  We hebben een clubje van Rolf Benz van 23 jaar oud; matzwart. Deze was erg kaal. Na behandeling weer als nieuw.
  06-04-2018
  door Willem Wolters
  Onze 2 fijne leren stoelen zelf met jullie leerverf een nieuwe kleur gegeven- De handleiding helemaal gevolgd, schuren, schoonmaken etc etc , en het is heeel goed gelukt.
  04-04-2018
  door Astrid
  We zijn heel erg blij dat onze bank die door de jaren heen verschoten was van kleur een complete metamorfose heeft gekregen. Ook de versleten kantoorstoel kwam als nieuw terug. En aanbeveling wanneer je vertrouwde meubels een tweede leven gunt
  01-02-2018
  door Annie en Erik
  Wat is hij mooi geworden! Als nieuw! Erg blij met onze Montis Loge stoel.
  03-01-2018
  door Marieke van Berkel
  We gaven oude en vermoeide Spica eetstoelen mee en kregen als nieuw terug in een schitterend ijsblauwe kleur. Geweldige service,binnen 14 dagen geregeld. Dit bedrijf kan, na twee ervaringen voor ons niet meer stuk! Hartelijk dank aan Berber en Marcel. Oh ja en ze zijn ook nog lief.
  03-11-2017
  door Danielle en Gerrie van der Sluis
  Het leer van onze eetkamerstoelen was sterk gebarsten en bekrast. Na behandeling in de meubelkliniek zien de stoelen er werkelijk weer als nieuw uit. Bijna niet te geloven dat het toch hetzelfde leer is. Ook de kleur is precies goed. Knap werk, bedankt!
  30-10-2017
  door A. Croonen
  WE ZIJN OVER DE KLINIEKDOKTER ZEER TEVREDEN, WE HEBBEN NIEUWE STOELEN TERUG GEKREGEN,HEEL HARTELIJK BEDANKT. WE ZIJN HEEL ERG BLIJ,WE HADDEN NIET VERWACHT DAT HET ZO MOOI ZOU WORDEN.
  22-10-2017
  door VAN WIJK
*