This website uses cookies. Click here for more information.
   • Jason de Laat
    *
    • Interieur Jaguar Oldtimer
    • Leolux Patachou
    • Gewaagde kleurverandering Stokke
    • Kleurherstel Leolux Pupilla
    • Kleurherstel Montis Windy
    • Herstel armleuning Leolux

    Leer verven
    & opknappen

    • 1. Zelf diagnose stellen.
    • 2. Bestellen en kleurenstaal opsturen.
    • 3. Juiste kleur laten mengen door ons.
    • 4. Schoonmaken. Behandelen. Drogen.
    • 5. Mooi resultaat. Beloofd. Bestellen.
    *

   Spoed
   diagnose

   Stuur een Whatsapp naar 06-15227861 liefst met foto. Beschrijf kort het meubel en je vraag.

   Tijdens kantooruren krijg je binnen 2 uur een korte reactie via whatsapp! Voor een uitgebreide offerte vul je dit formulier in.

   Groet, Jason

    

   OK
   1. Advies? Bel Jason 0162-223390

    Spoed diagnose? WhatsApp ons

    *
   1. In jouw kleur!

    Mengen

    Met een verfmengmachine? Nee! Natuurlijk materiaal als leder vraagt om natuurlijke aanpak.

    Stuur een staaltje op met de juiste kleur. Het mengen gebeurt met de hand in een speciale lichtkast. Na grondig testen wordt de leerverf in jouw kleur opgestuurd.
    Happy metamorfose!

    Het geheim? Bel Jason, hij kan iedere kleur reproduceren. Het zal je verbazen!

     

   • *

    Verf het zelf

    Leerverf
    Meer informatie

    Waar je zuinig op bent, wil je mooi houden. Zo zit het toch? Met deze insteek hebben we speciale doe-het-zelf leerverf voor je gemaakt. We mengen hem speciaal in jouw kleur. Om je lievelingsmeubels weer eenvoudig nieuw leven in te blazen. Ja... we gebruiken ‘m natuurlijk zelf ook!

    *

    Boost het zelf

    Leercrème op kleur
    Meer informatie

    Waar je dol op bent, geef je extra aandacht. Da’s logisch, toch? Met deze insteek hebben we speciale doe-het-zelf leer crème voor je gemaakt. Dit geeft jouw leer een enorme oppepper maar met zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Je lievelingsmeubels met een sponsje in poetsen en met een zachte doek na wrijven en klaar. Zo simpel? Ja... we gebruiken ‘m natuurlijk zelf ook!

    *

    Clean het zelf

    Leercleaner
    Meer informatie

    Waar je van houdt, wil je mooi schoon houden, nietwaar? Met deze insteek hebben we speciale lederreiniger voor je gemaakt. Om je lievelingsmeubels eenvoudig schoon te maken maar ook als reiniger vóór een herstel behandeling met onze leerverf of leercrème. Ja... daar wordt leer echt schoon van!

    *

    Fix het zelf

    Craquelé repair
    Meer informatie

    Waar je gehecht aan bent, wil je behouden. Zo zit het toch? Met deze insteek hebben we speciale doe-het-zelf craquelé hersteller voor je gemaakt. Om kleine scheurtjes in het leer op te vullen en poreuze plekjes te fixeren. Om je lievelingsmeubels weer eenvoudig nieuw leven in te blazen. Ja... het werkt echt!

   1. Doe het zelf

    Meubel EHBO

    Geen voorbehandeling, alleen schoonmaken. Leer verven met onze producten? Ja, dat kan iedere doe-het-zelver.

    Kun je 3 keer ja antwoorden?
    1. Bekijk je lievelingsmeubel. Is hij ‘t waard?
    2. Check de details: slijtplekken, krassen, verkleuringen? 
    3. Enige ervaring met verven? Ja: kleur laten mengen en aan de slag.

   • Instructiefilm verf

    Zelf doen

    Zelf leer verven is niet moeilijk. Met onze producten heb je geen voorbehandelingen of primers of hechters nodig. Ook een eindcoating is niet nodig. Gewoon direct aan de slag. Waar wacht je nog op?

     

    Kleine reparaties of hele meubels

    verven en opknappen met leerverf of leercreme. Alles in jouw kleur gemengd. 

     

    Hier vind je eenvoudige how-to-video’s.

    Meer instructies op ons Youtube-kanaal

    Instructiefilm creme

    Leren stoel opknappen doe je in 5 stappen. Van schoonmaken tot genieten van het resultaat.

   • Instructiefilm craq

    Speciaal door Meubelkliniek ontwikkelde leercreme doet wonderen. De film toont ook een craquele reparatie.

    Autostoel pimpen

    In 3 stappen weer als nieuw. Om door een ringetje te halen. Wat je in 10 minuutjes voor elkaar krijgt! Easy peasy!

   1. Vragen & antwoorden

    FAQ

     

    • Leerverf of Leercème op kleur?

     Met leerverf breng je een nieuwe toplaag aan op het leer. Dit hecht permanent en beschermt het leer tegen intensief gebruik en slijtage. Met leerverf kun je daarom ook het leer in een andere kleur verven. Leerverf gebruik je voor versleten, zwaar verkleurd en gebarsten leer. Maar ook om pennestrepen vetvlekken, kattenkrassen en andere sporen van gebruik uit te wissen. 

      

     De leercrème op kleur reinigt het leer, verwijdert grauwe plekken en kleurt lichte gebruiksslijtage weer in. Het geeft het leer een enorme oppepper, maakt de kleur weer fris en maakt het leer licht vuil- en vochtafstotend. Dit is geen vet of oliehoudend product maar een zeer krachtig milieu vriendelijk product op waterbasis.

     Leercrème kleurt en beschermd de bestaande toplaag van uw meubels, maar vernieuwd deze dus niet. Leercrème is voor het "lichtere werk" geschikt of als aanvulling op het jaarlijks onderhoud van een geverfd meubel.

      

     Leerverf en Leercrème kunnen ook goed samen gebruikt worden. We adviseren je graag

    • Als het leer opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

     Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in die 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is.  Bij "doe het zelven" is het risico wel voor jezelf omdat wij nooit de juistheid van gebruik van onze producten kunnen inschatten en het werk niet door ons is uitgevoerd. Maar je krijgt dezelfde producten geleverd die wij ook gebruiken, een goed stappenplan en de belofte dat je altijd een beroep kan doen op onze ondersteuning bij vragen. Gewoon bellen of mailen en wij helpen je graag.

    • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

     Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. Ook is het belangrijk de gebruiksaanwijzing van de producten goed op te volgen: hoe secuur je werkt beïnvloedt ook de mate van succes. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Eigenlijk heel logisch toch?

     Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat je het behandelt hebt, periodiek reinigt. Met water en milde zeep en eventueel in de leercrème op kleur zet. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

    • Wat kost het?

     Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar andere kleur? Als indicatie kun je voor kleurherstel 250 ml leerverf per zitplaats rekenen en kleurverandering 350 ml leerverf. Voor leercrème geldt ca 150 ml per zitplaats. Op basis van jouw wensen maken wij graag een advies op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten?  Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook: bel of mail Jason even om een afspraak te maken.

      

     *Voor de doe-het-zelver, een overzicht van de prijzen (deze staan ook aangegeven wanneer je een product uitkiest bij je bestelling):

      

     Leerverf

     100 ml €40,-

     250 ml €50,-

     500 ml €70,-

     1 liter €90,-

     1,5 liter €140,-

     2 liter €180,-

      

     Leercrême op kleur

     100 ml €35,-

     250 ml €40,-

     500 ml €60,-

     1 liter €80,-

      

     Leercrême blanco (kleurloos om o.a. uw meubel een frisse boost te geven)

     250 ml €30,-

     500 ml €40,-

     1 liter €60,-

      

     Leercleaner

     100 ml €5,-

     250 ml €10,-

      

     Craquelé repair

     50 ml €15,-

     100 ml €25,-

      

     Filler

     28 ml €18,50

      

     Verfset compleet (roller/beugel/verfbakje/2 sponsjes + schuurpapier)

     €7,50

      

     Roller (los)

     €2,50

      

     Schuurpapier (p400), per vel

     €1,50

      

     *Mocht op een of andere manier de kleur niet overeenkomen met de kleur die je

     hebt besteld dan zullen wij dit gratis bijstellen. Aan de andere kant bieden wij bij online bestellingen

     geen cash-back retour, dit gezien wij leerverf op kleur speciaal met de hand op maat maken.

      

     Alvast bedankt voor je bestelling!

      

      

    • Kan het in alle kleuren?

     Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering kan heel veel maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

    • Gaat het wel eens mis?

     Ja helaas soms wel. Belangrijk is de gebruiksaanwijzing goed op te volgen.  Gebruikt leer kan ook ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Dat is soms in eerste instantie niet te zien of te voelen. Stuur een paar foto's en we zien snel genoeg of het verstandig is om aan je project te beginnen.

    • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

     Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder en het is meer werk. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling.

     Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is. Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet geverfd worden. 

     Mail wat foto's en we adviseren je graag. 

      

    • Is het milieu vriendelijk?

     Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

     Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

     Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

    Meer vragen & antwoorden
    • 1. Wat kan de Meubelkliniek met jouw leren meubels?

     Ons vak bestaat uit het verven/ herkleuren, renoveren en repareren van leer van banken, stoelen, boten en auto interieurs.

     We kunnen ook geheel of gedeeltelijk  herbekleden, herstofferen in leer. We beschikken over een breed scala aan leersoorten en kleuren. Alles waar we mee werken is van eerste klasse Europees rundleer. Kapotte, gescheurde of doorgesleten delen leer (bv een zitting /rugkussen of armleuning) kunnen we vervangen en bijkleuren (denk aan schade door huisdieren, verhuizen, slijtage)

     Ook kunnen we kussens vullen en het binnenwerk verstevigen: slappe veren/ singels verstevigen/ vervangen en andere reparaties voor je uitvoeren aan jouw meubel. Let wel dit laatste is meestal alleen te organiseren in combinatie met herstel / renovatie van het leer van jouw meubel. Meer weten neem even contact met ons op. Een offerte is vrijblijvend en kost je niks...

    • 2. Voor wie is het herinvesteren zinnig?

     Ben je de eigenaar van een merkmeubel dan is herinvesteren in je meubel altijd zeer interessant. Leolux, Montis, Rolf Benz, de Sede, Natuzzi, Artifort, Cassina, de degelijke kuipmeubelen, Stressless, Gerard van de Berg, Gelderland, Gispen, Jori, Machalke, Poltrona Frau, Molinari, Chesterfield, Topform. Maar ook de banken van Montel komen veel in de Meubelkliniek. Daarnaast zijn autostoelen van zowel klassiekers als hedendaagse modellen meer dan de moeite waard om te worden opgeknapt.  Voor goedkope meubelen staan de kosten vaak niet in verhouding behalve als je het zelf wilt doen, je kunt vaak meer dan je denkt! Vraag het ons, we helpen je graag met advies en aan de juiste produkten!

    • Als het leer opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

     Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in die 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is.  Bij "doe het zelven" is het risico wel voor jezelf omdat wij nooit de juistheid van gebruik van onze producten kunnen inschatten en het werk niet door ons is uitgevoerd. Maar je krijgt dezelfde producten geleverd die wij ook gebruiken, een goed stappenplan en de belofte dat je altijd een beroep kan doen op onze ondersteuning bij vragen. Gewoon bellen of mailen en wij helpen je graag.

    • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

     Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. Ook is het belangrijk de gebruiksaanwijzing van de producten goed op te volgen: hoe secuur je werkt beïnvloedt ook de mate van succes. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Eigenlijk heel logisch toch?

     Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat je het behandelt hebt, periodiek reinigt. Met water en milde zeep en eventueel in de leercrème op kleur zet. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

    • Wat kost het?

     Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar andere kleur? Als indicatie kun je voor kleurherstel 250 ml leerverf per zitplaats rekenen en kleurverandering 350 ml leerverf. Voor leercrème geldt ca 150 ml per zitplaats. Op basis van jouw wensen maken wij graag een advies op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten?  Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook: bel of mail Jason even om een afspraak te maken.

      

     *Voor de doe-het-zelver, een overzicht van de prijzen (deze staan ook aangegeven wanneer je een product uitkiest bij je bestelling):

      

     Leerverf

     100 ml €40,-

     250 ml €50,-

     500 ml €70,-

     1 liter €90,-

     1,5 liter €140,-

     2 liter €180,-

      

     Leercrême op kleur

     100 ml €35,-

     250 ml €40,-

     500 ml €60,-

     1 liter €80,-

      

     Leercrême blanco (kleurloos om o.a. uw meubel een frisse boost te geven)

     250 ml €30,-

     500 ml €40,-

     1 liter €60,-

      

     Leercleaner

     100 ml €5,-

     250 ml €10,-

      

     Craquelé repair

     50 ml €15,-

     100 ml €25,-

      

     Filler

     28 ml €18,50

      

     Verfset compleet (roller/beugel/verfbakje/2 sponsjes + schuurpapier)

     €7,50

      

     Roller (los)

     €2,50

      

     Schuurpapier (p400), per vel

     €1,50

      

     *Mocht op een of andere manier de kleur niet overeenkomen met de kleur die je

     hebt besteld dan zullen wij dit gratis bijstellen. Aan de andere kant bieden wij bij online bestellingen

     geen cash-back retour, dit gezien wij leerverf op kleur speciaal met de hand op maat maken.

      

     Alvast bedankt voor je bestelling!

      

      

    • Kan het in alle kleuren?

     Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering kan heel veel maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

    • 7. Gaat het wel eens mis?

     Ja helaas soms wel, maar dat lossen we op. Niet altijd is alles te voorzien. Gebruikt leer kan ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Uiteraard tackelen we dit op basis van onze kennis en ervaring door vooraf een diagnose te stellen. Maar heel soms is het in eerste instantie niet te zien of te voelen. Pas als we dan verderop in het behandelproces zijn komen de "gebreken" van het leer aan het licht. In zo'n geval word je direct op de hoogte gebracht en komen we samen tot een passende oplossing  Ons hoogste doel is klanttevredenheid, hoe dan ook.

    • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

     Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder en het is meer werk. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling.

     Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is. Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet geverfd worden. 

     Mail wat foto's en we adviseren je graag. 

      

    • Is het milieu vriendelijk?

     Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

     Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

     Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

    • Trots op mezelf!
     Trots op mezelf!
    • Nog een foto
     Nog een foto

    Er zijn veel doe-het-zelvers je voorgegaan. Met de producten die we samen met jullie hebben ontwikkeld. Inspiratie nodig?

     

    Doe-het-zelf projecten

   Reactie plaatsen

   Klanten over ons

   • Machalke bank

    We hebben onze Machalke bank laten opknappen.Jason heeft het werkelijk geweldig goed gedaan. Echt een fantastisch resultaat en wat een service er wordt gegeven, echt heel goed!Jason hartelijk bedankt.
    We hebben onze Machalke bank laten opknappen.Jason heeft het werkelijk geweldig goed gedaan. Echt een fantastisch resultaat en wat een service er wordt gegeven, echt heel goed!Jason hartelijk bedankt.
    26-08-2023
    door Lea

    Zelf stoelen en poef verven

    Helaas is Dongen tever weg bij ons. Dus advies.. Zelf doen.. Uuuuh pffff. Na heel lang twijfelen over kleur en kan ik dat echt wel zelf.. Durf ik het??? Spullen besteld. Ook deze stonden lang in de kast maar ja.. Dat is ook zonde. Dus eindelijk aan de slag.. Ontvetten schuren krassen en craquelé bewerken en... Verven. Wow wat ben ik blij. Wat een super spullen. Helemaal blij met mijn 'nieuwe' stoelen. Dank jullie wel!!!
    Helaas is Dongen tever weg bij ons. Dus advies.. Zelf doen.. Uuuuh pffff. Na heel lang twijfelen over kleur en kan ik dat echt wel zelf.. Durf ik het??? Spullen besteld. Ook deze stonden lang in de kast maar ja.. Dat is ook zonde. Dus eindelijk aan de slag.. Ontvetten schuren krassen en craquelé bewerken en... Verven. Wow wat ben ik blij. Wat een super spullen. Helemaal blij met mijn 'nieuwe' stoelen. Dank jullie wel!!!
    02-06-2022
    door Ingrid Schreur

    krassen van de honden verdwenen

    Wat waren wij benieuwd naar het resultaat naar onze geverfde bank. Er zaten de nodige krassen van de pootjes van de honden. Ik ging ervan uit dat deze enigszins zichtbaar bleven. Nou niet dus. We hebben een nieuwe bank gekregen. Geen krasje meer te zien en de kleur die wij wilden. Beste meubelkliniek, fantastisch gedaan, wat een vakwerk.
    Wat waren wij benieuwd naar het resultaat naar onze geverfde bank. Er zaten de nodige krassen van de pootjes van de honden. Ik ging ervan uit dat deze enigszins zichtbaar bleven. Nou niet dus. We hebben een nieuwe bank gekregen. Geen krasje meer te zien en de kleur die wij wilden. Beste meubelkliniek, fantastisch gedaan, wat een vakwerk.
    18-02-2021
    door Vissers

    Verbouwing bar/ restaurant

    Ik ben onwijs goed geholpen door Berber. Ze gaf goed advies en was heel vriendelijk, ik ben blij met het eind resultaat. Daarbij vond ik het een heel vriendelijk en zorgvuldig pakketje. Ik ga zeker weer bij jullie leerverf kopen mocht het weer nodig zijn!
    Ik ben onwijs goed geholpen door Berber. Ze gaf goed advies en was heel vriendelijk, ik ben blij met het eind resultaat. Daarbij vond ik het een heel vriendelijk en zorgvuldig pakketje. Ik ga zeker weer bij jullie leerverf kopen mocht het weer nodig zijn!
    Romee
    25-05-2020
    door Romee

    Zelf gedaan

    Zelf gedaan met behulp van Berber en Marcel via de mail en telefoon. Hij ziet er weer als nieuw uit.Nu maar hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.
    Zelf gedaan met behulp van Berber en Marcel via de mail en telefoon. Hij ziet er weer als nieuw uit.Nu maar hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.
    19-12-2019
    door Peter

    Kale bank

    In een woord Fantastisch. Levering kleur en eindresultaat.300% tevreden.
    In een woord Fantastisch. Levering kleur en eindresultaat.300% tevreden.
    26-08-2019
    door Robbert Rijnders

    Heel blij weer met het resultaat,Naar Dongen gereden om verf , leercreme ,repair en leercleaner te kopen.Een aantal jaar geleden ook al eens gedaan en wij dachten of een nieuw bankstel of nog een keer met verf behandelen .Blij dat we voor het tweede hebben gekozen ! Hij is weer als nieuw
    Heel blij weer met het resultaat,Naar Dongen gereden om verf , leercreme ,repair en leercleaner te kopen.Een aantal jaar geleden ook al eens gedaan en wij dachten of een nieuw bankstel of nog een keer met verf behandelen .Blij dat we voor het tweede hebben gekozen ! Hij is weer als nieuw
    12-08-2019
    door Ester De Geus

    Restauratie voorstoelen Jaguar XJ8 Sovereign 1998Beide voorstoelen van mijn Jaguar Youngtimer waren aardig sleets met vooral instapschade bij de bestuurders stoel die ook nog eens slecht was geprobeerd te repararen.Stoelen zijn grondig gereinigd met jullie Leerreiniger en daar na geschuurd met P400, de mislukte reparatie voorzichtig aangepakt met spiritus op advies van Berber, en de naad heel voorzichtig weer open gemaaktStoelen ingewassen met leerverf, daarna beschadigingen en craquelee bewerkt met meerdere dunne laagjes Craquelee hersteller.Daarna stoelen 2 keer dun geverfd met de roller en een week laten drogen voor ze weer ingebouwd zijn. Stoelen zijn weer als nieuw.Dank aan Berber en Marcel voor hun fantastische producten en uitstekende adviezen.
    Restauratie voorstoelen Jaguar XJ8 Sovereign 1998Beide voorstoelen van mijn Jaguar Youngtimer waren aardig sleets met vooral instapschade bij de bestuurders stoel die ook nog eens slecht was geprobeerd te repararen.Stoelen zijn grondig gereinigd met jullie Leerreiniger en daar na geschuurd met P400, de mislukte reparatie voorzichtig aangepakt met spiritus op advies van Berber, en de naad heel voorzichtig weer open gemaaktStoelen ingewassen met leerverf, daarna beschadigingen en craquelee bewerkt met meerdere dunne laagjes Craquelee hersteller.Daarna stoelen 2 keer dun geverfd met de roller en een week laten drogen voor ze weer ingebouwd zijn. Stoelen zijn weer als nieuw.Dank aan Berber en Marcel voor hun fantastische producten en uitstekende adviezen.
    11-07-2019
    door Albert

    Had bij onze auto wat beschadiging en slijtage aan het leer, meubelkliniek gebeld en kreeg meteen goed advies en heb later die dag een potje verf gekocht. Als service kreeg ik er 2 sponsjes en fel schuurpapier bij. Ben het weekend erna meteen begonnen en het resultaat is super !!! Als nieuw was te fanatiek dus helemaalFoto vooraf vergeten te maken helaas .
    Had bij onze auto wat beschadiging en slijtage aan het leer, meubelkliniek gebeld en kreeg meteen goed advies en heb later die dag een potje verf gekocht. Als service kreeg ik er 2 sponsjes en fel schuurpapier bij. Ben het weekend erna meteen begonnen en het resultaat is super !!! Als nieuw was te fanatiek dus helemaalFoto vooraf vergeten te maken helaas .
    Johan Mulder
    17-05-2019
    door Johan Mulder

    Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en verf meegenomen naar curacao. Daar staat mijn mooie loungebank in weer en wind ook zout omdat we aan zee wonen. Van het leer was niet veel meer van over maar zie hier na wat behandelingen is het helemaal goed gekomen????
    Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en verf meegenomen naar curacao. Daar staat mijn mooie loungebank in weer en wind ook zout omdat we aan zee wonen. Van het leer was niet veel meer van over maar zie hier na wat behandelingen is het helemaal goed gekomen????
    15-04-2019
    door Mary-Anna

    Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
    Wij hebben een oudere stoel waar de kleur van de leuningen afging na het schoonmaken. Heel vreemd maar goed het gebeurde.Op advies van Berber heb ik een stukje leer opgestuurd en hebben zij een kleur beits gemaakt voor me.En na een keer de beits er op zetten had ik al heel mooi resultaat. Super service en geduldige vriendelijke mensen. Helaas heb ik de foto hoe het was al verwijderd.
    Corrien Gaasbeek
    09-03-2019
    door Corrien Gaasbeek

    Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
    Gisteren het zwaar beschadigde leren kussen van onze hoekbank opgehaald. We hebben het 3 weken geleden weggebracht om opnieuw te laten bekleden. We zijn heel blij, het kussen is prachtig gestoffeerd én het nieuwe leer is prima op kleur gebracht! We hebben er schoonmaakmiddel, kleurcreme en een flesje leerverf bij besteld, zodat we de rest van de bank ook weer mooi kunnen maken. HELEMAAL GEWELDIG, BEDANKT.
    09-02-2019
    door Herman en Ine Geers

    Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
    Gisteren mijn favoriete meubel weer terug gekregen. Wat is mijn dierbare bank weer mooi geworden!!Hij is weer als nieuw. De kleur straalt weer warmte uit, en het is weer een sieraad in mijn interieur.Alle lof voor Marcel en Berber. De liefde voor dit ( zeer specialistische vak) straalt af van de zorgvuldigheid waarmee dit alles is uitgevoerd. Ook het contact verliep probleemloos, en ik kreeg alle medewerking en begrip betreffende de ( nogal gecompliceerde) bezorging.Mijn innige dank, en vooral, voor ieder die dit leest, gun je dierbare en kostbare meubel, een “ make-over ” door Marcel en Berber!
    29-01-2019
    door Cora den Boer

    Geachte meneer /mevrouw ,Een aantal weken geleden hebben wij ons lederen fauteuil bij u afgeleverd voor een goede opknapbeurt,Eerlijk gezegd vonden wij dat de stoel die wij bij u brachten er niet goed meer uitzag,Natuurlijk waren wij buiten gewoon nieuwsgierig of het u zou lukken om daar nog een mooie stoel van te maken ,Gisteren hebben wij de stoel terug van u ontvangen , en het heeft onze stoutste verwachtingen meer dan overtroffen,Het is schitterend geworden, we zijn blij en zitten weer met trots in onze schitterende stoel.Die alles voor zeer redelijke prijs,Daarvoor hartelijk dank , u hebt volledig (zelfs meer) aan onze verwachting voldaan,Vriendelijk groetenHenk en Tonnie
    Geachte meneer /mevrouw ,Een aantal weken geleden hebben wij ons lederen fauteuil bij u afgeleverd voor een goede opknapbeurt,Eerlijk gezegd vonden wij dat de stoel die wij bij u brachten er niet goed meer uitzag,Natuurlijk waren wij buiten gewoon nieuwsgierig of het u zou lukken om daar nog een mooie stoel van te maken ,Gisteren hebben wij de stoel terug van u ontvangen , en het heeft onze stoutste verwachtingen meer dan overtroffen,Het is schitterend geworden, we zijn blij en zitten weer met trots in onze schitterende stoel.Die alles voor zeer redelijke prijs,Daarvoor hartelijk dank , u hebt volledig (zelfs meer) aan onze verwachting voldaan,Vriendelijk groetenHenk en Tonnie
    20-12-2018
    door Henk en Tonnie

    Recent onze strassless stoel op laten knappen, in een woord “geweldig”!
    Recent onze strassless stoel op laten knappen, in een woord “geweldig”!
    04-12-2018
    door Marijke Spek
   • Geweldig mij banken en stoelen terug te zien na behandeling door Meubelkliniek

    Ik heb niet de makkelijkste opgave aan de Meubelkliniek meegeven. Al mijn Leolux stoelen en banken zijn prachtig terug gekomen. De chesterfield bank is zeer geslaagd. Wie had dat gedacht dat een Leolux dat aan kon. Nou geef het in handen bij Meubelkliniek en zie het resultaat in bijgaande foto's. Let dan ook op de arabella bank in twee kleuren.Alles als nieuw!
    Ik heb niet de makkelijkste opgave aan de Meubelkliniek meegeven. Al mijn Leolux stoelen en banken zijn prachtig terug gekomen. De chesterfield bank is zeer geslaagd. Wie had dat gedacht dat een Leolux dat aan kon. Nou geef het in handen bij Meubelkliniek en zie het resultaat in bijgaande foto's. Let dan ook op de arabella bank in twee kleuren.Alles als nieuw!
    03-09-2022
    door Marcel

    Een bijna nieuw jasje

    Jaren geleden een mooi blauw leren jasje gekocht en heel veel gedragen. Hing nu ongebruikt in de kast, want het was heel erg afgedragen qua kleur. Midden mei verf gekocht bij de meubelkliniek en toen zelf aan de slag ermee. Resultaat bijna nieuw ends weer dragen…..
    Jaren geleden een mooi blauw leren jasje gekocht en heel veel gedragen. Hing nu ongebruikt in de kast, want het was heel erg afgedragen qua kleur. Midden mei verf gekocht bij de meubelkliniek en toen zelf aan de slag ermee. Resultaat bijna nieuw ends weer dragen…..
    11-06-2021
    door Joop van Dijk

    Een nieuw bankstel

    Berber, Marcel,Het gezegde luidt: het kost wat maar dan heb je ook wat. Natuurlijk is € 130,- geen schijntje. Maar als je tegen een bankstel, dat ruim 15 keer zo duur was aankijkt, met kale plekken en deze zijn na behadeling allemaal verdwenen zodat je bankstel er weer als nieuw uitziet is het slechts een schijntje. Zeker als je voldoende (verf maar zeker crème) over houdt om deze behandeling nog 1 of 2 maal te herhalen heb je voor weinig geld een “nieuw” bankstel. Tel daarbij op de goede informatie vooraf maar ook de beantwoorde vragen tijdens het proces, dan kun je alleen maar lovend zijn over de meubelkliniek. Je wordt hier als individu behandeld als of je een hele grote klant bent.Bedankt, met vriendelijke groet, Jan Nijsen, Horst aan de Maas
    Berber, Marcel,Het gezegde luidt: het kost wat maar dan heb je ook wat. Natuurlijk is € 130,- geen schijntje. Maar als je tegen een bankstel, dat ruim 15 keer zo duur was aankijkt, met kale plekken en deze zijn na behadeling allemaal verdwenen zodat je bankstel er weer als nieuw uitziet is het slechts een schijntje. Zeker als je voldoende (verf maar zeker crème) over houdt om deze behandeling nog 1 of 2 maal te herhalen heb je voor weinig geld een “nieuw” bankstel. Tel daarbij op de goede informatie vooraf maar ook de beantwoorde vragen tijdens het proces, dan kun je alleen maar lovend zijn over de meubelkliniek. Je wordt hier als individu behandeld als of je een hele grote klant bent.Bedankt, met vriendelijke groet, Jan Nijsen, Horst aan de Maas
    12-09-2020
    door Jan Nijsen

    Gelukt!

    Na een stom ongelukje met verf heeft de stoel weer zijn oorspronkelijke kleur en glans terug. Zelf gedaan, met advies van Berber. De kat kan er wéér ontspannen in liggen en als ie niet bezet is mag ik er ook in zitten!
    Na een stom ongelukje met verf heeft de stoel weer zijn oorspronkelijke kleur en glans terug. Zelf gedaan, met advies van Berber. De kat kan er wéér ontspannen in liggen en als ie niet bezet is mag ik er ook in zitten!
    Hans
    14-03-2020
    door Hans

    Leren bank kussens verven.

    Na diverse meubelzaken bezocht te hebben voor aanschaf nieuw bankstel, zijn wij na het lezen van de site van meubel kliniek, hoe je zelf reparatie’s, verven en leer crème kan doen, zelf naar Dongen gegaan.Wij hebben verf en leer crème op kleur laten maken, het resultaat van onze kussens is als NIEUW, precies op kleur!! Berber er kan geen verfmachine tegen je op!! Wij hebben onder het genot van een kop koffie genoten van jullie zoontje en Brabantse gastvrijheid. Marcel & Berber wij zijn heel blij met het resultaat. Joop & Manja de Waart. Diemen. Succes!!
    Na diverse meubelzaken bezocht te hebben voor aanschaf nieuw bankstel, zijn wij na het lezen van de site van meubel kliniek, hoe je zelf reparatie’s, verven en leer crème kan doen, zelf naar Dongen gegaan.Wij hebben verf en leer crème op kleur laten maken, het resultaat van onze kussens is als NIEUW, precies op kleur!! Berber er kan geen verfmachine tegen je op!! Wij hebben onder het genot van een kop koffie genoten van jullie zoontje en Brabantse gastvrijheid. Marcel & Berber wij zijn heel blij met het resultaat. Joop & Manja de Waart. Diemen. Succes!!
    Joop de Waart
    15-10-2019
    door Joop de Waart

    Goed advies voor reparatie van mijn auto stoel.Waarin een auto importeur de klanten in de kou laat staan hebben deze mensen tijd gemaakt om de juiste kleur te maken voor mijn autostoel.Bedankt hier voor.Met vriendelijke groet Henri
    Goed advies voor reparatie van mijn auto stoel.Waarin een auto importeur de klanten in de kou laat staan hebben deze mensen tijd gemaakt om de juiste kleur te maken voor mijn autostoel.Bedankt hier voor.Met vriendelijke groet Henri
    12-08-2019
    door Henri

    Geweldig! Superrrr !!!Beter kan ik de service van de meubelkliniek niet omschrijven. Wat een ontzettend aardige ,goed luisterende en meelevende/meedenkende mensen. Wilde al een nieuw bankstel kopen, maar door de goede adviezen van Berber heb ik dat even uitgesteld. Nu heeft zij de kleur van mijn bankstel exact weten na te maken en wat is dat mooi geworden. Bedankt Berber en natuurlijk ook Marcel. Een aanrader dit bedrijf !!! Jullie hebben er een super tevreden klant bij.
    Geweldig! Superrrr !!!Beter kan ik de service van de meubelkliniek niet omschrijven. Wat een ontzettend aardige ,goed luisterende en meelevende/meedenkende mensen. Wilde al een nieuw bankstel kopen, maar door de goede adviezen van Berber heb ik dat even uitgesteld. Nu heeft zij de kleur van mijn bankstel exact weten na te maken en wat is dat mooi geworden. Bedankt Berber en natuurlijk ook Marcel. Een aanrader dit bedrijf !!! Jullie hebben er een super tevreden klant bij.
    07-08-2019
    door Laura Bakker Schneijder

    Ons bankstel was wel toe aan een opfris beurt.Wel spannend om het leer te gaan schuren.....De craquelé vond ik het moeilijkst te verwerken.Eigenlijk is het verven het eenvoudigst.De zittingen zijn geverfd en de overige delen behandeld met créme op kleur.Het resultaat mag er zijn,zeer tevreden!
    Ons bankstel was wel toe aan een opfris beurt.Wel spannend om het leer te gaan schuren.....De craquelé vond ik het moeilijkst te verwerken.Eigenlijk is het verven het eenvoudigst.De zittingen zijn geverfd en de overige delen behandeld met créme op kleur.Het resultaat mag er zijn,zeer tevreden!
    28-05-2019
    door Dorothé van Dodewaard Snellens

    De tijd vliegt! Na een jaar geleden bij Marcel mijn verfbestelling te hebben opgehaald (heel gezellig, lekkere koffie en interessante gespreksstof), nu eindelijk aan renovatie van onze lederen Leolux stoelen toegekomen. En met succes! De handleiding was duidelijk en het eindresultaat geweldig. Omdat Marcel één van de stoelen zelf had beoordeeld kon hij goed inschatten wat de uitkomst van de renovatie zou zijn. We zijn er helemaal blij mee en de stoelen kunnen weer vele jaren mee! Bedankt Marcel en Berber, jullie hebben echt een topbedrijf, houden zo :-)!PS. Jullie nieuwe website is mooi geworden!!
    De tijd vliegt! Na een jaar geleden bij Marcel mijn verfbestelling te hebben opgehaald (heel gezellig, lekkere koffie en interessante gespreksstof), nu eindelijk aan renovatie van onze lederen Leolux stoelen toegekomen. En met succes! De handleiding was duidelijk en het eindresultaat geweldig. Omdat Marcel één van de stoelen zelf had beoordeeld kon hij goed inschatten wat de uitkomst van de renovatie zou zijn. We zijn er helemaal blij mee en de stoelen kunnen weer vele jaren mee! Bedankt Marcel en Berber, jullie hebben echt een topbedrijf, houden zo :-)!PS. Jullie nieuwe website is mooi geworden!!
    03-05-2019
    door Frans Dielemans

    Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
    Het Jori bankstel van 12 jaar oud in een opvallende oranje lederen kleur was dus wel aan een nieuw kleurtje toe. Een Jori verslijt je niet zo snel, maar de kleur tja..., op zoek naar de mogelijkheden. De Meubelkliniek sprak ons direct aan. Een goed contact, heldere uitleg over het proces van verwerking en prijsafspraak. Even slikken bij 3-4 weken bankstel kwijt. Maar in een vakantie valt het nog mee.Het werd Taupe ipv oranje. De foto’s spreken voor zich. Een geweldig resultaat. Een uniek verander proces, complimenten voor de uitstekende service en afronding.Kortom, dank en veel suc6 met jullie unieke meubel business.S & T
    11-03-2019
    door Fam Bergakker

    Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

    Héél erg blij met onze opgeknapte 14 jaar oude bank van Natuzzi. Fantastisch werk, hij is weer als nieuw, en zit ook weer heerlijk dankzij nieuwe singels! Dank jullie wel!

    Fam. Vandevisser
    08-03-2019
    door Fam. Vandevisser

    Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
    Wij hebben een 2 zits en een 3 zits zwart leren Leolux bank laten verven, ook weer in de kleur zwart, De tweezits had in ons vorige huis voor het raam gestaan en was helemaal verkleurd. Vorige week kwamen de banken weer terug en wij waren blij verrast met het resultaat. Wij kregen nieuwe meubels terug. Ook bedankt voor de service alles precies volgens afspraak afgewerkt.Groeten,Hans van Berkel
    31-01-2019
    door Hans van Berkel

    11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
    11 jaar geleden hebben wij onze lederen banken (2 en 3 zits) laten reinigen, repareren en opnieuw laten verven bij de Meubelkliniek. Op het ogenblik zijn beide banken nog steeds in prima conditie en is het alleen nodig om elk jaar de verf wat bij te werken op gedeelten van de banken die intensief gebruikt worden. Met de meegeleverde lederverf voor onderhoud en een simpel schuursponsje is dit een werkje van maximaal 20 minuten en de resultaten zijn nog steeds prima.
    25-01-2019
    door G Koek

    Afgelopen vrijdag kwamen bracht Marcel van de Meubelkliniek onze Spica's van Montis weer thuis. Heerlijk om onze vertrouwde eettafelstoelen na enkele weken opname in de kliniek weer mooi opgeknapt en nu allemaal in dezelfde mooie paarse tint weer terug te hebben. Ze zien er prachtig uit. We zijn er echt heel blij mee. De Meubelkliniek is een fijn bedrijf. Als je appt heb je, zoals eerdere klanten ook al meldden, heel snel een reactie. Kortom vakbekwaam, prettig contact en zeker een aanrader als je meubels waaraan je gehecht bent een opknapbeurt wilt geven.
    Afgelopen vrijdag kwamen bracht Marcel van de Meubelkliniek onze Spica's van Montis weer thuis. Heerlijk om onze vertrouwde eettafelstoelen na enkele weken opname in de kliniek weer mooi opgeknapt en nu allemaal in dezelfde mooie paarse tint weer terug te hebben. Ze zien er prachtig uit. We zijn er echt heel blij mee. De Meubelkliniek is een fijn bedrijf. Als je appt heb je, zoals eerdere klanten ook al meldden, heel snel een reactie. Kortom vakbekwaam, prettig contact en zeker een aanrader als je meubels waaraan je gehecht bent een opknapbeurt wilt geven.
    12-12-2018
    door Tineke & Toon

    In 2002 kochten wij bij Springvale in Gouda een tweedehands Chesterfield blauw bankstel. Het bankstel bestaat uit een tweeënhalf zitbank en twee fauteuils. Wij vermoeden dat het ongeveer 10 jaar oud was toen wij het kochten. Voor een tweedehands bankstel was het in goede staat. In 2014 lazen wij in de Telegraaf een interessant artikel genaamd: “Leer Volledig herstel”. Dit goede artikel over de Meubelkliniek van Berber Linthorst en Marcel Baas sprak ons aan. Omdat ons bankstel slijtageplekken, craquelé, en verkleuringen begon te vertonen, hebben we het krantenartikel bewaard. In oktober 2018 hebben wij besloten om het bankstel te laten opknappen. Vrijdag 30 november bracht Marcel Baas het bankstel terug. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het bankstel is nu mooier dan dat wij het tweedehands kochten in 2002. Het bankstel is gespoten in de oorspronkelijke kleur blauw. Wij zijn Berber Linthorst en Marcel Baas dankbaar voor het mooie resultaat.

    In 2002 kochten wij bij Springvale in Gouda een tweedehands Chesterfield blauw bankstel. Het bankstel bestaat uit een tweeënhalf zitbank en twee fauteuils. Wij vermoeden dat het ongeveer 10 jaar oud was toen wij het kochten. Voor een tweedehands bankstel was het in goede staat. In 2014 lazen wij in de Telegraaf een interessant artikel genaamd: “Leer Volledig herstel”. Dit goede artikel over de Meubelkliniek van Berber Linthorst en Marcel Baas sprak ons aan. Omdat ons bankstel slijtageplekken, craquelé, en verkleuringen begon te vertonen, hebben we het krantenartikel bewaard. In oktober 2018 hebben wij besloten om het bankstel te laten opknappen. Vrijdag 30 november bracht Marcel Baas het bankstel terug. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het bankstel is nu mooier dan dat wij het tweedehands kochten in 2002. Het bankstel is gespoten in de oorspronkelijke kleur blauw. Wij zijn Berber Linthorst en Marcel Baas dankbaar voor het mooie resultaat.

    • Chesterfield armleuning
    • Chesterfield armleuning na
    • Chesterfield 2-zits
    • Chesterfield 2-zits na
    • Chesterfield fauteuil
    • Chesterfield fauteuil na
    02-12-2018
    door Harry van Overbeek
   *