This website uses cookies. Click here for more information.

   Meubels opknappen - je leren bank opknappen

   Een leren bank opknappen die je al jaren hebt maar die niet meer in je interieur past, of leren stoelen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. De Meubelkliniek kan alle soorten leren meubels opknappen afgestemd op je wensen. Je merkt geen verschil tussen opnieuw laten bekleden of opknappen, enkel in je portemonnee! Bovendien krijg je bij de Meubelkliniek een jaar garantie en levenslange service.

   Een leren bank opknappen

   Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opknappen van je leren bank. Per meubel en situatie is dit natuurlijk verschillend. Het leer dat aan vervanging toe is, kunnen wij vernieuwen. Vale of kale plekken kunnen we opnieuw verven met onze unieke leerverf. Wil je jouw leren meubel een andere kleur geven? Dat kan ook! Wij maken de gewenste kleur op maat. Samen bepalen we de perfecte kleur voor het opknappen van je meubels.

   Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor meubels restaureren of meubels renoveren, neemt dan contact met ons op. In het contactformulier kan je ook alvast foto's toevoegen zodat wij je een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden en de kosten kunnen aanbieden. Ons team van enthousiaste professionals staat voor je klaar!

   *