This website uses cookies. Click here for more information.

   Leer laten spuiten in elke gewenste kleur

   De Meubelkliniek is al meer dan 20 jaar specialist in het spuiten van leren meubelen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ieder type en iedere kleur leer spuiten in de door jouw gewenste kleur. Ook de slijtplekken, die door jarenlang gebruik ontstaan zijn op je bankstel, kunnen wij herstellen, zodat je meubel er weer als nieuw uitziet.

   Originele of nieuwe kleur

   Je kunt verschillende redenen hebben waarom je jouw leer over wilt spuiten. Je hebt bijvoorbeeld je interieur veranderd en wilt je leren bankstel in een andere kleur verven of je wilt je versleten bank in een goede conditie terugbrengen omdat je geen nieuwe bank wilt of kunt kopen. Onze medewerkers zijn professionals en weten precies hoe zij het leer moeten behandelen en spuiten, zodat alles weer jaren meegaat. Wat je ook wenst, wij kunnen het realiseren!

   Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Je kunt ook foto's sturen zodat we alvast een goede indicatie kunnen geven van onze mogelijkheden en kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

   *