This website uses cookies. Click here for more information.

   Leren bank repareren – reparatie van uw leren bank

   Is uw leren bank nog lang niet aan vervanging toe maar wel aan een opknapbeurt? Uw leren bank is weer zo goed als nieuw wanneer u de leder reparatie laat uitvoeren door de Meubelkliniek. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van leren meubels. We maken daarbij gebruik van milieuvriendelijke producten om verkleuringen en vlekken te verven en om krassen en scheuren te repareren. Zo kan uw leren bank er weer jaren tegen!

   Mogelijkheden voor reparatie van uw leren bank

   De reparatie van uw leren bank kunnen wij op verschillende manieren realiseren. Dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bank weer in de oorspronkelijk staat wordt teruggebracht, maar een complete vernieuwing van de meubelen is ook mogelijk. Alle kapotte onderdelen worden vervangen en het leer kan in dezelfde of een andere kleur gespoten worden. U kunt bij ons tevens uw leren stoelen laten verven.

   Als u uw leren bank ook een tweede kans wilt geven door deze te laten repareren, dan kunt u contact opnemen met de Meubelkliniek. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

   *