This website uses cookies. Click here for more information.
   Onze producten

   meubelkliniek nederland

    

   Stoomberg 18 - 5101 AA Dongen - route

   Bel 0162 - 22 33 90

   info@meubelkliniek.nl

   Best bereikbaar: maandag - vrijdag: 11.00-16.00 u

    

    

   Maak hier je keuze

   Verf in bestaande kleur of eigen kleur. Het kan allemaal. We sturen het binnen een paar werkdagen naar je op. Zo geregeld in 4 eenvoudige stappen. Na invullen van je bestelling betaal je met iDEAL of Bancontact (voor België) en krijg je een e-mail ter bevestiging met hoe nu verder en gaan we met je bestelling aan de gang.

   1. 1. Bepaal je kleur

   2. Om voor jou de juiste kleur te maken heb ik een kleurvoorbeeld nodig.
    Kleurherstel: Je kunt aan de onderkant van het meubel- onder het doek- een stukje leer wegsnijden van minimaal 2 x 2 centimeter. Of je gaat naar een bouwmarkt en haal daar op de verfafdeling allerlei kleurenstaaltjes waarvan je denkt dat het de kleur van jouw meubel is. Thuis maak je bij daglicht een keuze van de staal die het beste overeenkomt en die stuur je aan mij op. Je kunt ook hieronder bij "kies je kleur" een RAL of Toledo nummer opzoeken als daar een “match”tussenzit.
    Voor een kleurverandering: Stuur iets op wat jouw gewenste kleur goed weergeeft of geef een RAL nummer aan me door.
   3. Kies je kleur:
   4. 2. Bestellen

   5. Fijn dat je een bestelling bij ons plaatst. Momenteel hebben we vakantie, je kunt gerust bestellen maar we versturen de pakketten vanaf 13 september…
   6. Gekozen product(en)
   7. 3. Jouw gegevens

   8. Naam*
   9. Adres*
   10. Postcode*
   11. Plaats*
   12. Land*
   13. Telefoon*
   14. Opmerking(en)
   15. Nadat je op "versturen" hebt geklikt, ga je direct naar onze betaalpagina. Nadat de bestelling is betaald, krijg je van ons per e-mail een bevestiging. Daarbij zit een bijlage, waarop je een kleurstaal kunt plakken, voor mocht je nog geen kleur opgegeven hebben. Stuur die kosteloos naar ons op en we gaan met je bestelling aan de slag.
    i
   16.  
   *