Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
      • Jason de Laat
        *
        • Kleurherstel Rolf Benz
        • Kleurherstel fauteuil Linteloo
        • Kleurherstel 2,5-zits Machalke
        • Kleurverandering interieur Splendid
        • Kleurherstel 2+3zits Gelderland
        • Kleurherstel bankstel 2+3-zits Leolux

        Herstel
        & reparatie

        • Diagnose en offerte.
        • Kleur bepalen. Meubels behandelen.
        • Halen brengen, planning en afspraken.
        • Garanties. Mooi resultaat. Beloofd.
        *

      Spoed
      diagnose

      Stuur een Whatsapp naar 06-15227861 liefst met foto. Beschrijf kort het meubel en je vraag.

      Tijdens kantooruren krijg je binnen 2 uur een korte reactie via whatsapp! Voor een uitgebreide offerte vul je dit formulier in.

      Groet, Jason

       

      OK
      1. Leer herstellen

        Spoed diagnose? WhatsApp ons

        Meubel kliniek

        Huisgemaakt. Eigenhandig. Met door onszelf ontwikkelde producten. En dat doen we al zo’n 17 jaar. We verlengen levens van lederen design banken, prachtige interieurs van auto's, boten en kantoren. Tuurlijk kunnen we meteen de inhoud in en mooie oplossingen voor je leer bedenken, dat doen we het liefst.

         

        Maar zeg eens eerlijk? Koop jij een auto ongezien? Precies. Daarom eerst even een diagnose en we kunnen een offerte maken.

         
      1. Jason
      1. lifestyle experience RTL4
        *
      1. Spoiler: Al het leer op meubels is al een keer geverfd! Dus dat kan prima opnieuw. Wel zo duurzaam, bovendien een goed moment voor een fris kleurtje.”

         

        Heb jij een lievelingszetel of een Eames of Rolf Benz met wat slijtage? Je kozijn krijgt toch ook een opknapbeurt als die slecht is of de kleur niet bevalt? Precies! Duurzaamheid begint bij jezelf, nietwaar?

         

         

         

         

        Jason de Laat

        kleurspecialist

      1. Vragen & antwoorden

        FAQ

         

        • 1. Wat kan de Meubelkliniek met jouw leren meubels?

          Ons vak bestaat uit het verven/ herkleuren, renoveren en repareren van leer van banken, stoelen, boten en auto interieurs.

          We kunnen ook geheel of gedeeltelijk  herbekleden, herstofferen in leer. We beschikken over een breed scala aan leersoorten en kleuren. Alles waar we mee werken is van eerste klasse Europees rundleer. Kapotte, gescheurde of doorgesleten delen leer (bv een zitting /rugkussen of armleuning) kunnen we vervangen en bijkleuren (denk aan schade door huisdieren, verhuizen, slijtage)

          Ook kunnen we kussens vullen en het binnenwerk verstevigen: slappe veren/ singels verstevigen/ vervangen en andere reparaties voor je uitvoeren aan jouw meubel. Let wel dit laatste is meestal alleen te organiseren in combinatie met herstel / renovatie van het leer van jouw meubel. Meer weten neem even contact met ons op. Een offerte is vrijblijvend en kost je niks...

        • 2. Voor wie is het herinvesteren zinnig?

          Ben je de eigenaar van een merkmeubel dan is herinvesteren in je meubel altijd zeer interessant. Leolux, Montis, Rolf Benz, de Sede, Natuzzi, Artifort, Cassina, de degelijke kuipmeubelen, Stressless, Gerard van de Berg, Gelderland, Gispen, Jori, Machalke, Poltrona Frau, Molinari, Chesterfield, Topform. Maar ook de banken van Montel komen veel in de Meubelkliniek. Daarnaast zijn autostoelen van zowel klassiekers als hedendaagse modellen meer dan de moeite waard om te worden opgeknapt.  Voor goedkope meubelen staan de kosten vaak niet in verhouding behalve als je het zelf wilt doen, je kunt vaak meer dan je denkt! Vraag het ons, we helpen je graag met advies en aan de juiste produkten!

        • Als het leer opnieuw geverfd is geeft het dan niet af?

          Nee het geeft niet af en het bladdert ook niet. Onze leerverf wordt met regelmaat getest op slijtvastheid, elasticiteit, kleurechtheid en de reactie van de kleur- en toplaag op vocht en op zuren (transpiratie). Daarbij hebben we in die 15 jaar dat we onze producten ontwikkelen en gebruiken zoveel kennis opgedaan dat we altijd eerlijk zullen adviseren of een project wel of niet haalbaar is.  Bij "doe het zelven" is het risico wel voor jezelf omdat wij nooit de juistheid van gebruik van onze producten kunnen inschatten en het werk niet door ons is uitgevoerd. Maar je krijgt dezelfde producten geleverd die wij ook gebruiken, een goed stappenplan en de belofte dat je altijd een beroep kan doen op onze ondersteuning bij vragen. Gewoon bellen of mailen en wij helpen je graag.

        • Hoe lang kan ik weer met mijn opgeknapte meubel doen?

          Dit hangt af van de conditie waarin het leer verkeert. Hoe” gezonder” het leer is hoe beter het te bewerken is en hoe langer het meegaat. Je krijgt van ons daarover altijd vooraf, vrijblijvend een eerlijke diagnose. Ook is het belangrijk de gebruiksaanwijzing van de producten goed op te volgen: hoe secuur je werkt beïnvloedt ook de mate van succes. De levensduur wordt daarnaast grotendeels ook bepaald door hoe je zelf met je meubel omgaat: mag de hond op het meubel? mogen de kinderen erop rauzen? of ben je juist zuinig op je meubel? Eigenlijk heel logisch toch?

          Ook is het belangrijk dat je het leer, nadat je het behandelt hebt, periodiek reinigt. Met water en milde zeep en eventueel in de leercrème op kleur zet. Vervuiling is de grootste veroorzaker van craquelé en van slijtage van de toplaag van het leer. Je mag altijd een beroep doen op onze service en ondersteuning bij onderhoudsvragen. Zo zorgen we er samen voor dat je herstelde meubel weer een maximale levensduur krijgt.

        • Wat kost het?

          Dit verschilt per meubel en hangt af van jouw wensen. Kies je voor herstel in de oorspronkelijke kleur of een metamorfose naar andere kleur? Als indicatie kun je voor kleurherstel 250 ml leerverf per zitplaats rekenen en kleurverandering 350 ml leerverf. Voor leercrème geldt ca 150 ml per zitplaats. Op basis van jouw wensen maken wij graag een advies op maat voor je, kosteloos en vrijblijvend. Geef ons per mail zoveel mogelijk informatie en stuur een paar foto's mee. Des te beter kunnen wij het juiste behandelplan met het kostenplaatje aan je doorgeven. Meer weten?  Vul het contactformulier in. Langskomen kan ook: bel of mail Jason even om een afspraak te maken.

           

          *Voor de doe-het-zelver, een overzicht van de prijzen (deze staan ook aangegeven wanneer je een product uitkiest bij je bestelling):

           

          Leerverf

          100 ml €40,-

          250 ml €50,-

          500 ml €70,-

          1 liter €90,-

          1,5 liter €140,-

          2 liter €180,-

           

          Leercrême op kleur

          100 ml €35,-

          250 ml €40,-

          500 ml €60,-

          1 liter €80,-

           

          Leercrême blanco (kleurloos om o.a. uw meubel een frisse boost te geven)

          250 ml €30,-

          500 ml €40,-

          1 liter €60,-

           

          Leercleaner

          100 ml €5,-

          250 ml €10,-

           

          Craquelé repair

          50 ml €15,-

          100 ml €25,-

           

          Filler

          28 ml €18,50

           

          Verfset compleet (roller/beugel/verfbakje/2 sponsjes + schuurpapier)

          €7,50

           

          Roller (los)

          €2,50

           

          Schuurpapier (p400), per vel

          €1,50

           

          *Mocht op een of andere manier de kleur niet overeenkomen met de kleur die je

          hebt besteld dan zullen wij dit gratis bijstellen. Aan de andere kant bieden wij bij online bestellingen

          geen cash-back retour, dit gezien wij leerverf op kleur speciaal met de hand op maat maken.

           

          Alvast bedankt voor je bestelling!

           

           

        • Kan het in alle kleuren?

          Kleur herstel in de oorspronkelijke kleur kan altijd! Bij een kleurverandering kan heel veel maar is zeker niet alles als kleur aan te bevelen. Rood als kleur geeft bijvoorbeeld geen goede dekking op een andere ondergrondkleur. Van zwart naar wit is een te grote sprong. De Meubelkliniek adviseert je graag over wat wel en niet kan. Heb je al een concreet idee voor een nieuwe kleur? Leg het ons even voor en je weet meteen of het haalbaar is.

        • 7. Gaat het wel eens mis?

          Ja helaas soms wel, maar dat lossen we op. Niet altijd is alles te voorzien. Gebruikt leer kan ernstig vervuild of vervet zijn of de oude verflaag is te verzwakt om opnieuw te verven. Uiteraard tackelen we dit op basis van onze kennis en ervaring door vooraf een diagnose te stellen. Maar heel soms is het in eerste instantie niet te zien of te voelen. Pas als we dan verderop in het behandelproces zijn komen de "gebreken" van het leer aan het licht. In zo'n geval word je direct op de hoogte gebracht en komen we samen tot een passende oplossing  Ons hoogste doel is klanttevredenheid, hoe dan ook.

        • Kan elke leersoort/bekleding worden geverfd?

          Als het leer is kan het worden geverfd. Gedekverfd leer (bv type Toledo leder) Aniline of semi aniline, schapenleer, het kan allemaal. Nubuck of suède kan ook maar dan wordt het leer wel gladder en het is meer werk. Bijkomend voordeel, het vlekt en verkleurt niet meer zo erg en je kunt het beter onderhouden na een behandeling.

          Bycast of Pullup leer (herkregen leer) kan soms niet meer worden geverfd door de chemische werking van dit materiaal (van de poly urethane toplaag). Skai (kunstleer) zoals achterkanten van stoelen en panelen van auto interieurs wel, mits niet gebarsten of geschilferd. Tasan (leer met microvezel) kan niet geverfd worden. Pellini leer (vaak van Riviera Maison) kan alleen geverfd worden als de toplaag nog in tact is. Stoffen meubels en Alcantara bekleding kunnen niet geverfd worden. 

          Mail wat foto's en we adviseren je graag. 

           

        • Is het milieu vriendelijk?

          Jazeker! Omdat je herinvesteert in het meubel in plaats van deze weg te gooien en nieuw te kopen spaar je het milieu.

          Onze produkten voldoen aan de hoogste milieunormen en zijn watergedragen. We voeren steeds de nieuwste inzichten en ontwikkelingen door in de samenstelling van onze produkten die mede worden gemonitord door het laboratorium van Stahl in Waalwijk en Italië.

          Kortom het herstellen van je meubel is beter voor het milieu. 

        Meer vragen & antwoorden
      1. Een kijkje bij onze klanten thuis

        Er zijn veel mensen je voorgegaan. Met de producten die we samen met jullie hebben ontwikkeld.

         

        Inspiratie nodig?

      Reactie plaatsen

      Ervaringen van klanten

      • Machalke bank

        We hebben onze Machalke bank laten opknappen.Jason heeft het werkelijk geweldig goed gedaan. Echt een fantastisch resultaat en wat een service er wordt gegeven, echt heel goed!Jason hartelijk bedankt.
        We hebben onze Machalke bank laten opknappen.Jason heeft het werkelijk geweldig goed gedaan. Echt een fantastisch resultaat en wat een service er wordt gegeven, echt heel goed!Jason hartelijk bedankt.
        26-08-2023
        door Lea

        Nieuwe bank!

        We hebben onze rode Leolux bank van 20 jaar oud laten opknappen door Berber en Marcel want de zitting aan één kant was helemaal versleten en er zat een gaatje in. De andere kant voelde helemaal ruw aan. Bank is door hun opgehaald en in de tussentijd hebben wij de woning verbouwd. Toen de woning zo goed als klaar was hebben ze de bank weer bezorgd en waren wij blij verrast! De bank is als nieuw en zit weer heerlijk!! Je ziet geen kleurverschil tussen de zitting, armleuningen en rug, want niet alles is vervangen. En ook niet onbelangrijk, hij staat prachtig in onze nieuwe huiskamer! Wij zijn er super blij mee en kunnen er weer jaren op zitten. Bedankt voor de uitstekende service Berber & Marcel!!
        We hebben onze rode Leolux bank van 20 jaar oud laten opknappen door Berber en Marcel want de zitting aan één kant was helemaal versleten en er zat een gaatje in. De andere kant voelde helemaal ruw aan. Bank is door hun opgehaald en in de tussentijd hebben wij de woning verbouwd. Toen de woning zo goed als klaar was hebben ze de bank weer bezorgd en waren wij blij verrast! De bank is als nieuw en zit weer heerlijk!! Je ziet geen kleurverschil tussen de zitting, armleuningen en rug, want niet alles is vervangen. En ook niet onbelangrijk, hij staat prachtig in onze nieuwe huiskamer! Wij zijn er super blij mee en kunnen er weer jaren op zitten. Bedankt voor de uitstekende service Berber & Marcel!!
        23-04-2022
        door Gerda & Alex

        Als nieuw

        Onze leren stoelen zien we werkelijk weer 'als nieuw' uit. Echt vakwerk!! We zijn er heel blij mee. Dus Marcel en Berber: onze hartelijke dank en bovendien dank voor de prettige wijze waarop jullie met klanten omgaan.
        Onze leren stoelen zien we werkelijk weer 'als nieuw' uit. Echt vakwerk!! We zijn er heel blij mee. Dus Marcel en Berber: onze hartelijke dank en bovendien dank voor de prettige wijze waarop jullie met klanten omgaan.
        08-11-2021
        door Anna Lassing-van Midden

        Prachtige restauratie fauteuils

        De stoelen zijn zojuist gearriveerd.We hebben “gewoon” nieuwe stoelen gekregen. Ze zien er prachtig uit. De kleur is goed en ze zitten perfect.Hartelijk dank.
        De stoelen zijn zojuist gearriveerd.We hebben “gewoon” nieuwe stoelen gekregen. Ze zien er prachtig uit. De kleur is goed en ze zitten perfect.Hartelijk dank.
        16-03-2021
        door Henk & Aly Oost

        Zo blij mee

        Wat zijn wij blij dat we de meubelkliniek hebben ontdekt. Wat moesten we toch met onze leuke Puppilla's van Leolux.Ze zaten toch nog zo lekker en we vonden het model nog te leuk maar ze waren zo kaal als een luis. Natuurlijk niet gek na 20 jaar intensief gebruik. Tot een vriendin me wees op een advertentie van de meubelkliniek. De telefoon gepakt en met ze gebeld. Wat een vriendelijke luitjes waren het daar. Marcel nodigde ons uit om eerst eens te komen kijken. Nou we waren er uit hoor dit was de oplossing. 2 Geleden kwamen ze de banken weer terugbrengen, en wouw wat zijn ze weer mooi. We zijn erg blij met het resultaat en de banken kunnen weer 20 jaar mee hoor. Super bedankt Marcel, Berber en medewerker voor de goede zorgen en het super resultaat.
        Wat zijn wij blij dat we de meubelkliniek hebben ontdekt. Wat moesten we toch met onze leuke Puppilla's van Leolux.Ze zaten toch nog zo lekker en we vonden het model nog te leuk maar ze waren zo kaal als een luis. Natuurlijk niet gek na 20 jaar intensief gebruik. Tot een vriendin me wees op een advertentie van de meubelkliniek. De telefoon gepakt en met ze gebeld. Wat een vriendelijke luitjes waren het daar. Marcel nodigde ons uit om eerst eens te komen kijken. Nou we waren er uit hoor dit was de oplossing. 2 Geleden kwamen ze de banken weer terugbrengen, en wouw wat zijn ze weer mooi. We zijn erg blij met het resultaat en de banken kunnen weer 20 jaar mee hoor. Super bedankt Marcel, Berber en medewerker voor de goede zorgen en het super resultaat.
        02-02-2021
        door Cisca en Rene den Baars

        fam.

        Blij met ons gerenoveerde Jori bankstel.Werkelijk heel knap en professioneel werk!Ook de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van Berber en Marcel, chapeau! Wij hopen de 20 jaar die jullie meegaven aan het bankstel te halen....zijn dan tegen de 100 jaar!,,????????
        Blij met ons gerenoveerde Jori bankstel.Werkelijk heel knap en professioneel werk!Ook de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van Berber en Marcel, chapeau! Wij hopen de 20 jaar die jullie meegaven aan het bankstel te halen....zijn dan tegen de 100 jaar!,,????????
        fam. Boeschoten
        26-10-2020
        door fam. Boeschoten

        ALS NIEUW

        Onze eetkamerstoelen (4 stuks) waren ca. 20 jaar oud en zijn door Berber en Marcel gespoten in een mosgroene kleur (precies volgens onze kleurstaal). De oorspronkelijke kleur was bordeaux-rood. Tevens zijn de zittingen voorzien van een nieuwe onderlaag, waardoor ze weer mooi strak zijn. Al met al een fantastisch resultaat, waar wij heel erg blij mee zijn. Groeten Dini en Dick

        Onze eetkamerstoelen (4 stuks) waren ca. 20 jaar oud en zijn door Berber en Marcel gespoten in een mosgroene kleur (precies volgens onze kleurstaal). De oorspronkelijke kleur was bordeaux-rood. Tevens zijn de zittingen voorzien van een nieuwe onderlaag, waardoor ze weer mooi strak zijn. Al met al een fantastisch resultaat, waar wij heel erg blij mee zijn. Groeten Dini en Dick

        07-08-2020
        door Dalhuizen

        Kleurherstel bankstel

        Hoi, Wow, wat een verschil! Vond t eerlijk gezegd best eng om onze fijne leren bankstel ‘uit handen’ te geven, maar heel blij dat we dit gedaan hebben. Het resultaat is geweldig ????????????! Groet, Saskia Boertien
        Hoi, Wow, wat een verschil! Vond t eerlijk gezegd best eng om onze fijne leren bankstel ‘uit handen’ te geven, maar heel blij dat we dit gedaan hebben. Het resultaat is geweldig ????????????! Groet, Saskia Boertien
        Saskia Boertien-Raterink
        05-08-2020
        door Saskia Boertien-Raterink

        Mevr

        De bank die mijn ouders met 10 kinderen ongeveer 40 jaar geleden hebben gekocht en ik na hun overlijden heb meegenomen , is volledig in ere hersteld.En hij zag er echt niet uit.Na de renovatie bij de kliniek is hij weer als nieuw.De service is ongekend , en niet in het minst de professionaliteit.Geef je geliefde meubel een tweede, betaalbare kans! Het is echt de moeite waard.
        De bank die mijn ouders met 10 kinderen ongeveer 40 jaar geleden hebben gekocht en ik na hun overlijden heb meegenomen , is volledig in ere hersteld.En hij zag er echt niet uit.Na de renovatie bij de kliniek is hij weer als nieuw.De service is ongekend , en niet in het minst de professionaliteit.Geef je geliefde meubel een tweede, betaalbare kans! Het is echt de moeite waard.
        23-05-2020
        door Charlotte en Flip van dr leeuw

        Super stoere Palone!

        Via het contactformulier op de website een offerte aangevraagd. Het initiële verzoek was de blauwe zitting van de Leolux Palone overeenkomstig de kleur van mijn bank te verven, en om optioneel de alcantara rugleuning opnieuw te bekleden. Er volgde al snel een antwoord van Berber met een creatief voorstel om de zitting in een andere donkere nuance of misschien zwart te verven en de rugleuning te vervangen in een kleur leer welke de bank zou benaderen. Deze verrassende en verfrissende invulling kon uitgevoerd worden als kleurherstel van de zitting (ipv kleurverandering) en was een minder grote stap en dus voordeliger. Voor het bespreken van de details volgde een afspraak bij de Meubelkliniek in Dongen, op de parkeerplaats van Berber en Marcel selecteerden we, op gepaste afstand ivm COVID-19 maatregelen, de kleur van de zitting. Voor de rugleuning was er nog een reststuk leer welke goed overeenkwam met de door mij meegebrachte Leolux Poef. De Palone kon ik meteen achterlaten, een paar weken later kreeg ik een verrassend bericht van de Meubelkliniek ‘Tatatraaa klaar!’ met een paar foto’s. Het resultaat was super! Ik ben heel tevreden over het traject, het vakkundige advies en het resultaat. Zie bijgaande foto’s van de ‘nieuwe’ stoere Palone!
        Via het contactformulier op de website een offerte aangevraagd. Het initiële verzoek was de blauwe zitting van de Leolux Palone overeenkomstig de kleur van mijn bank te verven, en om optioneel de alcantara rugleuning opnieuw te bekleden. Er volgde al snel een antwoord van Berber met een creatief voorstel om de zitting in een andere donkere nuance of misschien zwart te verven en de rugleuning te vervangen in een kleur leer welke de bank zou benaderen. Deze verrassende en verfrissende invulling kon uitgevoerd worden als kleurherstel van de zitting (ipv kleurverandering) en was een minder grote stap en dus voordeliger. Voor het bespreken van de details volgde een afspraak bij de Meubelkliniek in Dongen, op de parkeerplaats van Berber en Marcel selecteerden we, op gepaste afstand ivm COVID-19 maatregelen, de kleur van de zitting. Voor de rugleuning was er nog een reststuk leer welke goed overeenkwam met de door mij meegebrachte Leolux Poef. De Palone kon ik meteen achterlaten, een paar weken later kreeg ik een verrassend bericht van de Meubelkliniek ‘Tatatraaa klaar!’ met een paar foto’s. Het resultaat was super! Ik ben heel tevreden over het traject, het vakkundige advies en het resultaat. Zie bijgaande foto’s van de ‘nieuwe’ stoere Palone!
        10-05-2020
        door Gert-Jan

        Stoel geverfd

        We vonden het best spannend om de stoel die we hadden, te laten verven!De kleur van de stoel die we enkele jaren geleden hadden gekocht was ons tegengevallen. Iemand attendeerde ons op de Meubelkliniek en zij hebben onze stoel geverfd. Het resultaat is geweldig!!! We zijn er heel blij mee! Goede service en duidelijke afspraken!
        We vonden het best spannend om de stoel die we hadden, te laten verven!De kleur van de stoel die we enkele jaren geleden hadden gekocht was ons tegengevallen. Iemand attendeerde ons op de Meubelkliniek en zij hebben onze stoel geverfd. Het resultaat is geweldig!!! We zijn er heel blij mee! Goede service en duidelijke afspraken!
        Aniet en Hein Merkx
        11-03-2020
        door Aniet en Hein Merkx

        Prachtig geworden.

        Ons design bankstel zat vol krassen en beschadigingen. Keuze was: nieuw bankstel kopen of opnieuw laten verven. We kozen voor verven en het resultaat was verbluffend. Als nieuw terug gekregen, met een geweldige service. Dank Meubelkliniek..een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
        Ons design bankstel zat vol krassen en beschadigingen. Keuze was: nieuw bankstel kopen of opnieuw laten verven. We kozen voor verven en het resultaat was verbluffend. Als nieuw terug gekregen, met een geweldige service. Dank Meubelkliniek..een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
        28-01-2020
        door Harold Joels

        Zeer tevreden!

        Onze leren witte bank is zo mooi opgeknapt! Opnieuw op kleur gebracht, opgevuld en het kapotte verbindingsstuk gemaakt. De bank is nog mooier dan toen we deze kochten in de winkel. Gehaald en gebracht dat ook nog! Een absolute aanrader. Gr. Ruud en Eva
        Onze leren witte bank is zo mooi opgeknapt! Opnieuw op kleur gebracht, opgevuld en het kapotte verbindingsstuk gemaakt. De bank is nog mooier dan toen we deze kochten in de winkel. Gehaald en gebracht dat ook nog! Een absolute aanrader. Gr. Ruud en Eva
        07-12-2019
        door Familie Oomen

        verven van 4 stoelzittingen

        We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
        We zijn heel erg blij met het mooie resultaat.Mooie kleur en ze zien er weer als nieuw uit.Heel erg bedankt!Groeten, Maria en Agnes Ede.
        10-11-2019
        door Agnes hillebrand

        De Sede stoelen en hocker

        Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
        Wij hadden 2 de Sede stoelen en een hockerAl 40 jaar.Wat te doen!,!!Nieuwe kopen?Toch de meubelkliniek laten komen En echt nieuwe stoelen teruggekregen, opgevuld en wel en in de oude kleurWij waren heeeeeeeel blij
        21-10-2019
        door Kees en Irma visser
      • Dhr

        Bank al 18 jaar oud . Had behoorlijk wat sporen van gebruik waarvan wij dachten dat dat niet meer goed zou komen . Maar Jason ( sinds een jaar de Meubelkliniek overgenomen ) ging de uitdaging aan : keurig geïnformeerd over hoe en wat en een werkelijk fantastisch resultaat !! Topbedrijf en top vakmanschap ! Jason bedankt !!
        Bank al 18 jaar oud . Had behoorlijk wat sporen van gebruik waarvan wij dachten dat dat niet meer goed zou komen . Maar Jason ( sinds een jaar de Meubelkliniek overgenomen ) ging de uitdaging aan : keurig geïnformeerd over hoe en wat en een werkelijk fantastisch resultaat !! Topbedrijf en top vakmanschap ! Jason bedankt !!
        05-06-2023
        door Snel

        Bank erg mooi geworden!

        Wat te doen met onze meer dan 20 jaar oude roodleren Linteloo bank, die begon in te zakken en onregelmatig verkleurd raakte? Vervangen of nog een poging tot herstel? Na een tip besloten we De Meubelkliniek om raad te vragen. O.b.v. onze foto's ontvingen wij direct een advies en alleszins redelijke offerte, incl. vervoer. Wij zijn heel blij dat we de bank hebben laten herstellen. Alles is keurig volgens afspraak gegaan (met een reparatietijd van 3 weken). Het zitcomfort is weer zoals het behoort te zijn en de kleur is weer zoals de bank nieuw was. De bank is erg mooi geworden en wij zijn zeer tevreden!

        Wat te doen met onze meer dan 20 jaar oude roodleren Linteloo bank, die begon in te zakken en onregelmatig verkleurd raakte? Vervangen of nog een poging tot herstel? Na een tip besloten we De Meubelkliniek om raad te vragen. O.b.v. onze foto's ontvingen wij direct een advies en alleszins redelijke offerte, incl. vervoer. Wij zijn heel blij dat we de bank hebben laten herstellen. Alles is keurig volgens afspraak gegaan (met een reparatietijd van 3 weken). Het zitcomfort is weer zoals het behoort te zijn en de kleur is weer zoals de bank nieuw was. De bank is erg mooi geworden en wij zijn zeer tevreden!

        20-03-2022
        door Schellekens

        Reparatie leer

        Marcel en medewerkers, super werk geleverd! De zwarte lederen ligstoel is gewoon weer als nieuw, het leer ziet er geweldig prachtig uit, zacht en erg goed hersteld. Ook de bruine lederen ligstoel, vooral het hoofdgedeelte, perfect weer. Complimenten en ik kan jullie bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.Nogmaals bedankt ????????
        Marcel en medewerkers, super werk geleverd! De zwarte lederen ligstoel is gewoon weer als nieuw, het leer ziet er geweldig prachtig uit, zacht en erg goed hersteld. Ook de bruine lederen ligstoel, vooral het hoofdgedeelte, perfect weer. Complimenten en ik kan jullie bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.Nogmaals bedankt ????????
        Mieke Bodde-Spermon
        11-06-2021
        door Mieke Bodde-Spermon

        krassen van de honden verdwenen

        Wat waren wij benieuwd naar het resultaat naar onze geverfde bank. Er zaten de nodige krassen van de pootjes van de honden. Ik ging ervan uit dat deze enigszins zichtbaar bleven. Nou niet dus. We hebben een nieuwe bank gekregen. Geen krasje meer te zien en de kleur die wij wilden. Beste meubelkliniek, fantastisch gedaan, wat een vakwerk.
        Wat waren wij benieuwd naar het resultaat naar onze geverfde bank. Er zaten de nodige krassen van de pootjes van de honden. Ik ging ervan uit dat deze enigszins zichtbaar bleven. Nou niet dus. We hebben een nieuwe bank gekregen. Geen krasje meer te zien en de kleur die wij wilden. Beste meubelkliniek, fantastisch gedaan, wat een vakwerk.
        18-02-2021
        door Vissers

        Als nieuw, service top

        Destijds vielen wij als een blok voor de kleur van onze Natuzzi bank en fauteuils. Na ruim 10 jaar intensief gebruik was echter de kleur van de bank op bepaalde plekken flink afgesleten, ook zat er een flinke kuil op de favoriete zitplaats van de bank. Een kennis beval ons De Meubelkliniek aan, en wát een goed advies! We hebben de bank, 2 losse kussens en de fauteuils (die er op zich nog wel goed uitzagen) laten verven omdat we ervan verzekerd wilden zijn dat er geen kleurverschil zou zijn, hoe klein ook, tussen bank en fauteuils. Afgelopen week kregen we alles retour, de kleur is magnifiek en het leer voelt aan alsof het weer dik in de was zit. De kuil is netjes opgevuld. Werkelijk als NIEUW! Voor deze prijs hadden we nooit hetzelfde stel nieuw en -vooral- van dezelfde kwaliteit kunnen kopen, inclusief halen en brengen ook nog eens. Als extra service kregen we een flesje verf erbij om een eventueel krasje te kunnen bijwerken. Als bonus kunnen we ons nu ook nog lekker duurzaam voelen ;). Over een jaar zal ik nog eens een review geven.Net zo belangrijk: de service is top, op een prettige en persoonlijke manier.
        Destijds vielen wij als een blok voor de kleur van onze Natuzzi bank en fauteuils. Na ruim 10 jaar intensief gebruik was echter de kleur van de bank op bepaalde plekken flink afgesleten, ook zat er een flinke kuil op de favoriete zitplaats van de bank. Een kennis beval ons De Meubelkliniek aan, en wát een goed advies! We hebben de bank, 2 losse kussens en de fauteuils (die er op zich nog wel goed uitzagen) laten verven omdat we ervan verzekerd wilden zijn dat er geen kleurverschil zou zijn, hoe klein ook, tussen bank en fauteuils. Afgelopen week kregen we alles retour, de kleur is magnifiek en het leer voelt aan alsof het weer dik in de was zit. De kuil is netjes opgevuld. Werkelijk als NIEUW! Voor deze prijs hadden we nooit hetzelfde stel nieuw en -vooral- van dezelfde kwaliteit kunnen kopen, inclusief halen en brengen ook nog eens. Als extra service kregen we een flesje verf erbij om een eventueel krasje te kunnen bijwerken. Als bonus kunnen we ons nu ook nog lekker duurzaam voelen ;). Over een jaar zal ik nog eens een review geven.Net zo belangrijk: de service is top, op een prettige en persoonlijke manier.
        29-01-2021
        door Fam. Groeskamp

        tweede jeugd

        Onlangs zijn onze banken en fauteuils vakkundig opgeknapt. Het zitcomfort is weer top en het ziet er weer prachtig uit. De nieuwe kleur op de Longa's is prachtig. Jullie zijn met recht meubelkliniek Nederland, met service tot diep in Groningen.Nogmaals dank!
        Onlangs zijn onze banken en fauteuils vakkundig opgeknapt. Het zitcomfort is weer top en het ziet er weer prachtig uit. De nieuwe kleur op de Longa's is prachtig. Jullie zijn met recht meubelkliniek Nederland, met service tot diep in Groningen.Nogmaals dank!
        11-10-2020
        door Marianne Hilbolling

        Vakwerk!

        Onze bank had veel geleden ( die foto’s laten we liever achterwege) We wisten zelfs niet zeker of we deze bank nog wel wilden houden. Totdat we bij De meubelkliniek uitkwamen. De bank is als nieuw! We zijn er zo ontzettend blij mee. Bedankt Berber en Marcel
        Onze bank had veel geleden ( die foto’s laten we liever achterwege) We wisten zelfs niet zeker of we deze bank nog wel wilden houden. Totdat we bij De meubelkliniek uitkwamen. De bank is als nieuw! We zijn er zo ontzettend blij mee. Bedankt Berber en Marcel
        05-08-2020
        door Vincent en Saskia

        Designstoel

        Hi Berbel en Marcel,Heel veel dank voor het restaureren van onze stoel. In de bijlage het resultaat. We zijn er ongelofelijk blij mee.Hartelijke groet, Rob & Michaela
        Hi Berbel en Marcel,Heel veel dank voor het restaureren van onze stoel. In de bijlage het resultaat. We zijn er ongelofelijk blij mee.Hartelijke groet, Rob & Michaela
        07-06-2020
        door Rob en Michaela

        Poltrona

        Beste Berber,In deze coronatijd is iedereen aan het opruimen en ik doe daar vrolijk aan mee. Om een lang verhaal kort te houden: Ik ben weer jullie bedrijf tegen gekomen in 1 van de mappen die opgeschoond worden. Daarbij zat ook het kaartje van de naamsverandering in Meubelkliniek. Factuur van destijds 15-4-2007 zat er ook nog bij en het betrof het kleuren van onze 2 Poltrono Frau tweezitbanken in de oorspronkelijke blauw/groene oftwel turquoise kleur. Ik wil je even laten weten dat we deze banken nog steeds dankzij jou in gebruik hebben en af en toe werk ik ze bij, maar we zijn nog steeds reuze blij dat we dat destijds hebben laten doen. Ze lijken nog als nieuw. Ik hoop dat het nog steeds goed gaat met je zaak in deze barre tijd en wens je daaraan gerelateerd een goede gezondheid toe. Met vriendelijke groet,T. van Engelen
        Beste Berber,In deze coronatijd is iedereen aan het opruimen en ik doe daar vrolijk aan mee. Om een lang verhaal kort te houden: Ik ben weer jullie bedrijf tegen gekomen in 1 van de mappen die opgeschoond worden. Daarbij zat ook het kaartje van de naamsverandering in Meubelkliniek. Factuur van destijds 15-4-2007 zat er ook nog bij en het betrof het kleuren van onze 2 Poltrono Frau tweezitbanken in de oorspronkelijke blauw/groene oftwel turquoise kleur. Ik wil je even laten weten dat we deze banken nog steeds dankzij jou in gebruik hebben en af en toe werk ik ze bij, maar we zijn nog steeds reuze blij dat we dat destijds hebben laten doen. Ze lijken nog als nieuw. Ik hoop dat het nog steeds goed gaat met je zaak in deze barre tijd en wens je daaraan gerelateerd een goede gezondheid toe. Met vriendelijke groet,T. van Engelen
        14-05-2020
        door van Engelen

        Blij dat we voor de Meubelkliniek hebben gekozen

        We hebben 6 mooie design eetkamer stoelen die 18 jaar geleden al een grote aanschaf waren.Nu waren we aan vervanging toe maar we hebben ook de optie van restauratie bij de Meubelkliniek overwogen.Na een goed advies hebben we besloten ze te laten restaureren bij de Meubelkliniek en daar zijn we blij mee, de stoelen zijn perfect afgewerkt en ze kunnen weer 20 jaar mee.
        We hebben 6 mooie design eetkamer stoelen die 18 jaar geleden al een grote aanschaf waren.Nu waren we aan vervanging toe maar we hebben ook de optie van restauratie bij de Meubelkliniek overwogen.Na een goed advies hebben we besloten ze te laten restaureren bij de Meubelkliniek en daar zijn we blij mee, de stoelen zijn perfect afgewerkt en ze kunnen weer 20 jaar mee.
        25-04-2020
        door Mieke en Cor V Raaphirst

        Opknappen van onze leren banken.

        Na een rondgang door het bedrijf besloten wij onze al 30 jaar oude bruine banken te laten opknappen. Perfect volgens gemaakte afspraken werden de banken bij ons afgeleverd: een metamorphose. Wij zijn er uitermate blij mee.Zien er werkelijk als nieuw uit.Bedankt Marcel en Berber.
        Na een rondgang door het bedrijf besloten wij onze al 30 jaar oude bruine banken te laten opknappen. Perfect volgens gemaakte afspraken werden de banken bij ons afgeleverd: een metamorphose. Wij zijn er uitermate blij mee.Zien er werkelijk als nieuw uit.Bedankt Marcel en Berber.
        20-02-2020
        door A.C.Moser

        Jac en Ella

        Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is een mooie kleur geworden en we we zitten weer heerlijk. De bank is weer als nieuw en we kunnen het iedereen aanraden. groet Jac en Ella
        Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is een mooie kleur geworden en we we zitten weer heerlijk. De bank is weer als nieuw en we kunnen het iedereen aanraden. groet Jac en Ella
        13-01-2020
        door Corten

        Reactie geven

        Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
        Bedankt voor het geweldig resultaat van het opknappen van onze meubels.Heel tevreden en blij ermee.Geef ieder die zijn meubels wil laten opknappen jullie adres.Het is helemaal TOP.???????? Dank je wel. Peter en Irene
        25-11-2019
        door Peter en Irene van der Horst

        Herstel bankstel

        Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
        Vandaag ons bankstel opnieuw gespoten in oorspronkelijke kleur terug ontvangen. Wat zijn we blij!Het is toch altijd een risico om zomaar een naam van internet te halen maar jullie hebben het fantastisch gedaan. Ik zal jullie zeker aanbevelen.Heel veel dank. Ga zo door.Lieve groet Thea Pines
        28-10-2019
        door Thea Pines

        Toppers!

        Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
        Hier vindt je ambacht/drive en perfectionisme om een goed resultaat neer te zetten. Met een onmogelijke vraag om een bruin-oranje auto-interieur om te zetten naar zwart-grijs voor een youngtimer-auto is Marcel en zijn team aan de slag gegaan. Op alle details werd gelet en extra werk verzet om een machtig mooi resultaat te halen. Super bedankt!
        08-09-2019
        door Remco
      *