Deze website gebruikt cookies.
Kan je leren meubels dan verven? Ik leg het je met plezier uit.
Berber Linthorst
Bel of app 06-15227861

Milieu

-Milieuvriendelijke producten
-Niet schadelijk voor mens en dier
-Minder afval doordat een bank langer gebruikt kan worden

De Meubelkliniek werkt met milieuvriendelijke producten. Waar mogelijk gebruiken wij ook zelf gerecyclede materialen zoals poetsdoeken (bv. oude gebruikte handdoekrollen), gebruikte plastic potten en spatels die we elke keer afwassen. Wij gooien zelf ook niet graag iets weg.

Ons motto is dat duurzaamheid voorop moet staan. Stop met het weggooien van alles wat niet mooi meer lijkt, herinvesteer in uw kostbare bezit en spaar het milieu en uiteindelijk uw portemonnee. Veel winkels verkopen meubelen voor dumpprijzen, meubelen die vaak aan de andere kant van de wereld onder slechte omstandigheden ( en met vervuilende middelen) zijn gemaakt. Vervolgens worden ze in containers de wereld overgevaren (ook vervuilend). In Nederland worden strenge eisen gesteld aan het fabriceren en verven van lederen meubels en zijn deze buitenlandse ingredi?nten en methoden allang verboden.

Kwestie van vraag en aanbod natuurlijk. Maar dit is niet ons standpunt. De mooie en betere merk of merkloze meubelen komen bij de Meubelkliniek in aanmerking voor een behandeling. Wegwerpmeubels behoren niet tot ons vakgebied en deze gaan meestal voor de gebruiker zelf ook niet lang genoeg mee om in te herinvesteren.

*