Deze website gebruikt cookies.
Zijn alle leersoorten te herstellen? Stuur een aantal goede foto’s en ik kijk er graag naar.
Marcel Baas
Bel of app 06-15227861

Leer laten spuiten in elke gewenste kleur

De Meubelkliniek is al meer dan 20 jaar specialist in het spuiten van leren meubelen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ieder type en iedere kleur leer spuiten in de door u gewenste kleur. Ook de slijtplekken, die door jarenlang gebruik ontstaan zijn op uw bankstel, kunnen wij herstellen, zodat uw meubel er weer als nieuw uitziet.

Originele of nieuwe kleur

U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw leer over wilt spuiten. U heeft bijvoorbeeld uw interieur veranderd en wilt uw leren bankstel in een andere kleur verven of u wilt uw versleten bank in een goede conditie terugbrengen omdat u geen nieuwe bank wilt of kunt kopen. Onze medewerkers zijn professionals en weten precies hoe zij het leer moeten behandelen en spuiten, zodat alles weer jaren meegaat. Wat u ook wenst, wij kunnen het realiseren!

U krijgt van ons altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. U kunt ook foto?s sturen zodat wij u alvast een goede indicatie kunnen geven van onze mogelijkheden en kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

*