Kleurherstel of kleurverandering, leerverf en leercrèmes op kleur gemengd en verstuurd voor thuis
Leer repareren
Deel | Print

Leren meubels spuiten

Ons vak

Leren meubels verven


  • Het verven van leren meubels in de gewenste kleur (origineel of andere kleur)
  • Herstellen van slijtage, craquelé, kattenkrassen, vlekken, overige schade
  • Kapotte delen leer vervangen en op kleur brengen- Kussens vullen, verstevigen binnenwerk (uitsluitend in combinatie met het kleuren van uw meubel)
  • Onderhoudsadviezen

Wij kunnen alle soorten leren meubels verven, zoals uw leren bank, stoel of autostoel zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Leer verven, kleuren en herkleuren

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in lederrenovatie. Wij beschikken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verven, bijkleuren en volledig herkleuren van leer. Dit alles in overeenstemming met de meest recente milieu eisen. Wij gebruiken een unieke leerverf die wij zelf ontwikkeld hebben en ook zelf maken. Onze technieken en behaalde resultaten worden op ons eigen verzoek periodiek in een laboratorium gecontroleerd op hechting, slijtvastheid en flexibiliteit.

Het leer behoudt haar vertrouwde uitstraling, structuur en souplesse. Het leent zich bij uitstek, om met de juiste kennis van zaken, opnieuw te verven. Elk meubelstuk wordt met zorg en vakmanschap behandeld. Zo heeft u langer plezier van uw leren meubels. U krijgt 1 jaar garantie en levenslange service.

© Meubelkliniek - 2010 - 2014 | Sitemap