Kleurherstel of kleurverandering. Doe het zelf producten:leer reiniger, leerverf en leercrème op kleur voor u gemaakt
Leer repareren
Deel | Print

Meubels opknappen: levenslange service

Een leren bank opknappen die u al jaren heeft maar die niet meer in uw interieur past, of leren stoelen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. De Meubelkliniek kan alle soorten leren meubels opknappen afgestemd op uw wens. U merkt geen verschil tussen opnieuw laten bekleden of opknappen, enkel in uw portemonnee! Bovendien krijgt u bij de Meubelkliniek een jaar garantie en levenslange service.

Een leren bank opknappen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opknappen van uw leren bank. Per meubel en situatie is dit natuurlijk verschillend. Het leer dat aan vervanging toe is, kunnen wij vernieuwen. Vale of kale plekken kunnen we opnieuw verven met onze unieke leerverf. Wilt u uw leren meubel een andere kleur geven? Dat kan ook! Wij maken de gewenste kleur op maat. Samen met u bepalen we de perfecte kleur voor het opknappen van uw meubels.

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor meubels restaureren of meubels renoveren, neemt dan contact met ons op. In het contactformulier kunt u ook alvast foto?s toevoegen zodat wij u een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden en de kosten kunnen aanbieden. Ons team van enthousiaste professionals staat voor u klaar!

© Meubelkliniek - 2010 - 2014 | Sitemap