Kleurherstel of kleurverandering, leerverf en leercrèmes op kleur gemengd en verstuurd voor thuis
Leer repareren
Deel | Print

Kleurenstaal naar ons sturen

Doe-t-zelf

Zelf leer kleuren met leerverf of leercrème van de Meubelkliniek

Bij De Meubelkliniek kunt u, na vele aanvragen en dito tevreden klanten, onze zelf ontwikkelde leerverf en leercrème kopen om zelf thuis uw meubels of eventueel uw kleding op te knappen. Zelf leer verven is niet moeilijk, met deze producten kan iedereen het! Geen speciale voorbehandelingen, zoals primers. Geen speciale tussenbehandeling, zoals hechters. Of een eindcoating is niet nodig, kortom u kunt direct met ons product aan de slag. 

Daarnaast bieden wij nog een aantal producten aan waarmee u kleine reparaties kunt uitvoeren. Tevens verkopen wij onderhoudsproducten op kleur om de kleur van het leer op te halen. Deze producten gebruiken we zelf al jaren voor onze reparaties. In onze fotogalerij kunt u een aantal projecten bekijken en wij vragen al onze klanten foto's te maken van hun eigen werk, zodat wij die aan iedereen kunnen laten zien. Zie ook ons YouTube Kanaal voor meer spectaculaire resultaten!

Hoe werkt het?
Bekijk hieronder de filmpjes waarin we uitleggen hoe je zelf meubels of je auto interieur, zoals deze BMW of  Audi, kunt verven of opknappen met leerverf of leercrème op kleur gemaakt:


 

 


      


Hieronder een leuke reactie en een zeer goed gemaakte reportage van een tevreden opdrachtgever! We willen de maker van dit kunstwerkje dan ook zeer nadrukkelijk bedanken voor zijn creatieve werk!

Hallo Berber,

Ik ben degene die een tijdje terug een filmpje naar je gestuurd heb van 2 sterk versleten leren stoelen (weet je het nog?).  Later heb ik verf en filler bij je gehaald om  een poging te wagen het zelf op te knappen.  Ik heb toen beloofd je op de hoogte te houden, maar dat is er bij ingeschoten, sorry. Nu kom ik de foto's op mijn PC weer tegen en denk ik aan je en wil hierbij mijn belofte alsnog nakomen. De bijgesloten PPS laat duidelijk v��r en na de behandeling zien.

Wij zijn erg tevreden en hopen dat het een tijdje goed blijft anders geef ik ze gewoon nog een likkie verf.

Ik wil je alsnog hartelijk danken voor de goede kleurmenging en de goede tips die je gegeven hebt.

Met vriendelijke groet,Met gepaste trots laten we hieronder de eerste foto's van enthousiaste doe het zelvers zien samen met de reacties die zij hebben gegeven. Het filmpje is niet helemaal de kwaliteit die we graag willen laten zien maar ook wij zijn doe het zelvers op het gebied van filmpjes maken ;-) 

Voor welke producten kunt u leerverf kopen?
Doe het zelf
U kunt zelf alle producten die gemaakt zijn van leer of kunstleer verven! Wilt u de versleten bureaustoel een tweede leven geven of besluit u de leerverf te kopen voor die leren riem die eigenlijk niet meer in het modebeeld past?

U kunt nu zelf uw meubels verven zoals:
  • Eetkamerstoel
  • Kleine fauteuil
  • Burostoel
  • Hockers
  • Sierkussentjes etc.

Maar ook mogelijk is om bijvoorbeeld uw schoenen, riemen en zelfs jassen met onze verf te behandelen. Vele klanten hebben al ervaring met het zelf doen van kleine klusjes thuis.

Leerverf

Onze zelf, in samenwerking met en getest bij de wereldwijd gerenommeerde fabrikant  Stahl, ontwikkelde leerverf kunt u in standaard kleur en uw eigen kleuren bestellen. Het is eenvoudig door u zelf aan te brengen en het resultaat zal u verbazen. Stuur een kleurenstaaltje, die bij elke doe het zelf winkel zijn te verkrijgen, met de gewenste kleur naar de Meubelkliniek en wij zorgen dat u eigen kleur zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Leercrème

De ledercrème, op waterbasis, is bedoeld om verschoten of licht gevlekte meubels weer mooi op kleur te krijgen en het leer eens goed te verzorgen. In de ledercrème mengen wij, indien gewenst, uw eigen kleur  ledercrème,  om de kleur nog beter op te halen. Bovendien is deze ledercrème waterafstotend en heeft het een reinigende werking.

Filler

Met filler kunt u kleine beschadigingen zoals kattenkrassen of kleine beginnende scheurtjes zelf vullen met flexibel materiaal. Hierna kunt u de gewenste kleur met onze eigen leerverf aanbrengen en u zult versteld staan van het resultaat. De beschadigingen zijn nagenoeg onzichtbaar en duurzaam hersteld, door u zelf!

Crackrepair

Dit product is te gebruiken om beginnende craquelé te fixeren en daarna met onze leerverf af te werken zodat uw meubels er weer zo goed als nieuw uitzien.

Hoeveel heeft u nodig? 

Dat verschilt natuurlijk in wat u wilt behandelen. Om u het beste advies te kunnen geven is het prettig als u met ons contact op neemt zodat we u een idee van de kosten voor het kopen van leerverf kunnen geven. Als indicatie kunt u aanhouden dat er ongeveer een halve liter nodig is voor een 2-zitter in dezelfde kleur. Een andere kleur is ongeveer een liter nodig, afhankelijk van de leersoort en kleurkeuze. Aarzel dan ook niet om eerst met ons te overleggen om het beste advies te krijgen.

Assortiment:


100 ml 250 ml 500 ml 1000 ml
Leerverf € 35,00 € 50,00 € 70,00 € 90,00
Ledercrème € 30,00 € 40,00 € 60,00 € 80,00
Filler * € 25,00 Crackrepair * € 25,00


Lederreiniger                      €     5,-              € 10,-

Verfset compleet € 7.50 (bakje, roller, beugel, 2 sponsjes en 1 vel schuurpapier P 400)

Losse verfroller € 2,50

* Alleen bruikbaar in combinatie met de leerverf, filler is een wit product dus bijverven is nodig.

De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen bij bestellingen vanaf € 50,-.  Verzenden onder € 50,- kost € 6,10

Prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Disclaimer: Wij raden het gebruik van was, vet en olie af.

 

© Meubelkliniek - 2010 - 2014 | Sitemap